Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει σήμερα συνεργάτιδα του – Ποτέ έρχονται οι celebrities

Με την κατάθεση άλλοτε στενής του συνεργάτιδας συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός, που κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού, είχε προτείνει τη συγκεκριμένη μάρτυρα κατά την προανάκριση, προκειμένου να καταθέσει για εκείνον. Μετά τη δική της κατάθεση, θα αναγνωσθεί και η ανακριτική κατάθεση μιας ακόμη γυναίκας από το περιβάλλον του, η οποία δε μπορούσε να βρεθεί στη δίκη.
Αν και η δίκη αναμενόταν να προχωρήσει με ανάγνωση εγγράφων στη συνεδρίαση της 6ης Οκτωβρίου και αμέσως μετά επρόκειτο να κληθούν οι μάρτυρες που είχαν προτείνει οι δυο πλευρές (σς: ανάμεσα τους Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη, Εβελίνα Παπούλια), η πρόταση της εισαγγελέας της έδρας, άλλαξε τη ροή της ακροαματικής διαδικασίας.

Στις 6 Οκτωβρίου η δικαστική αίθουσα θα μοιάζει με τηλεοπτικό σόου, αφού στους δημοφιλείς ηθοποιούς που παρακολουθούν καθημερινά τη δίκη, θα προστεθούν οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα.
Μετά τη λήξη της κατάθεσης του μπατζανάκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να κληθούν η Θάλεια Ματίκα, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Αλίνα Κωτσοβούλου. «Είναι κρίσιμο να καταθέσουν, υπήρχε διάλογος με την κυρία Ματίκα με την πρώτη καταγγέλλουσα, η κυρία Μακρυπούλια θα μας διαφωτίσει αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης σε ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες», και η κυρία Κωτσοβούλου να απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss