Peugeot E-308: Νέες εκδόσεις hatchback και SW – FleetNews

Γαλλικής κατασκευής και διαθέσιμα στα επίπεδα εξοπλισμού Allure και GT, τα νέα Peugeot E-308 και E-308 SW θα βρίσκονται στην αγορά στα μέσα του 2023.
Ήδη διαθέσιμα σε ηλεκτροκίνητες plug-in υβριδικές εκδόσεις, τα δύο νέα μοντέλα Peugeot 308 – hatchback και SW, θα διατίθενται από το 2023 και σε 100% ηλεκτρική έκδοση. Η Peugeot θα είναι ο πρώτος ευρωπαίος κατασκευαστής που θα προσφέρει ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο SW. Τα ηλεκτρικά 308 και 308 SW θα κινεί ένας ολοκαίνουργιος ηλεκτροκινητήρας, απόδοσης 115 kW (156 ίππων) και θα επιτυγχάνουν αυτονομία πάνω από 400km (κύκλος WLTP), ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού τους. Αυτή η διπλή προσφορά είναι μια απάντηση χωρίς συμβιβασμούς, τέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών του segment C: η μοναδική εμφάνιση του 308 συνδυάζεται με την οδηγική απόλαυση που χαρακτηρίζει τα μοντέλα Peugeot, και με κορυφαία για την κατηγορία οικονομία, με μέση κατανάλωση που δεν ξεπερνά τις 12,7kWh. Τα νέα Peugeot E-308 και E-308 SW θα κατασκευάζονται για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά, στη Γαλλία, στις εγκαταστάσεις του Mulhouse.

Δυναμικός σχεδιασμός
Ο σχεδιασμός των νέων Peugeot E-308 και E-308 SW εμπνέεται τόσο από το DNA της Peugeot, όσο και από το δυναμισμό μίας ανώτερης κατηγορίας της αγοράς. Το μακρύτερο καπό τονίζει την εντυπωσιακή σιλουέτα του αμαξώματος, οι αναλογίες είναι έντονες αλλά και διακριτικές, και το νέο έμβλημα της μάρκας δεσπόζει στο κέντρο της μπροστινής γρίλιας. Η συνολική βελτίωση της αρχιτεκτονικής έχει σαν αποτέλεσμα την άρισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss