Πλήρης γκάμα cabrio από τη Fiat – FleetNews

Με διαχρονική αγάπη στα «ανοικτά» αυτοκίνητα, η Fiat διατηρεί ζωντανές τις καλοκαιρινές στιγμές προσφέροντας πλήρη γκάμα cabrio αυτοκινήτων.
Η Fiat αποτελεί διαχρονικά έναν από τους κατασκευαστές με την μεγαλύτερη εμπειρία στη σχεδίαση και κατασκευή cabrio αυτοκινήτων. Το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας, το Fiat 3 ½ του 1899 είχε υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή, το ίδιο και το πλέον θρυλικό της μοντέλο, το 500 του 1957. Στα περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας της ιταλικής μάρκας, δεκάδες cabrio προτάσεις πέρασαν τη γραμμή παραγωγής, από τα συμπαγή, αλλά πρακτικά Ritmo Cabrio του 1981 και Punto Cabrio του 1994 μέχρι τα γοητευτικά Fiat 124 Spider του 1961, Dino του 1966 και βέβαια τη σχεδιασμένη από τον Ανδρέα Ζαπατίνα Barchetta του 1995.
Αυτή η μακρά παράδοση της μάρκας με αυτοκίνητα που φέρνουν σε απόλυτη επαφή τον άνθρωπο με το περιβάλλον, συνεχίζεται και σήμερα με το σύνολο της σύγχρονης οικογένειας 500 να διαθέτει και cabrio εκδόσεις. Τόσο το υβριδικό 500, όσο και το SUV 500X, αλλά και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500 είναι διαθέσιμα και σε εκδόσεις με υφασμάτινη ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή. Πιστή στην προσφορά έξυπνων και πρακτικών λύσεων, η Fiat έχει σχεδιάσει τις ανοικτές εκδόσεις έτσι ώστε να προσφέρουν αντίστοιχους με τις «κλειστές» εκδόσεις χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.
Η Fiat διατηρεί το καλοκαίρι στην επικαιρότητα, με τη γκάμα των cabrio εκδόσεων της είναι διαθέσιμη με εκπτώσεις ύψους έως 1.400 ευρώ και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ. Ειδικότερα το αμιγώς ηλεκτρικό 500, επωφελείται και από το κρατικό πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ», λαμβάνοντας τη μέγιστη επιδότ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss