Ποια είναι η στρατηγική Μητσοτάκη απέναντι στην σκανδαλολογία;

Από «κόσκινο» τα βιογραφικά των γαλάζιων πολιτευτών, αλλά δεν θα μπούμε σε πλειοδοσία λάσπης, διαμηνύουν από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται να βάλει τη ΝΔ στις ράγες του σκληρού ροκ με εκατέρωθεν καταγγελίες και σκάνδαλα. Στο Μέγαρο Μαξίμου επιλέγουν την στρατηγική της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους.
Ο πρωθυπουργός έχει ρίξει το βάρος του στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης με στόχο να μετριάσει τις επιπτώσεις από τις συνεχείς ανατιμήσεις στα προϊόντα και τα καύσιμα, ενώ παίρνει μέτρα και για ζητήματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία όπως η ενδοοικογενειακή βία και η κακοποίηση ανηλίκων.

Παρά το μπαράζ των αποκαλύψεων στις οποίες προβαίνει η αντιπολίτευση για στελέχη της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύει στους συνομιλητές του ότι ο ίδιος δεν θα μπει ποτέ σε αυτή τη λογική και θα παραμείνει «θεσμικός μέχρι τέλους». Άλλωστε εδώ και τριάμισι χρόνια ο πρωθυπουργός επιμένει να λέει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η τοξικότητα στον δημόσιο βίο, ενώ δεν ήταν καθόλου τυχαία η χθεσινή αναφορά του:
«Αποστρέφω το βλέμμα μου από εκείνους που θεωρούν ότι είναι πολιτική αρένα το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας δηλαδή τα παιδιά» υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι όσοι τοποθέτησαν κομματικά πρόσημα σε τέτοιου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss