Πολεμική Αεροπορία: Air show στον Φλοίσβο – Επίδειξη από «ΖΕΥΣ» και Spitfire

Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και η ηγεσία της έχει ετοιμάσει μια σειρά από εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα που θα εντυπωσιάσουν τους πολίτες.

Τα «ελληνικά φτερά» γιορτάζουν. Αυτοί που δίνουν καθημερινές μάχες πάνω από το Αιγαίο τιμούν τους προστάτες Αρχαγγέλους, Παμμέγιστους Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ.
Στο πλαίσιο των εορτασμών, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει σχεδιάσει πλήθος εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες το σπουδαίο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας, το λειτούργημα που επιτελούν τα «γεράκια» της HAF και το προσωπικό εδάφους.

Σήμερα, Σάββατο 05 Νοεμβρίου, στην Μαρίνα του Φλοίσβου, το F-16 Block 52+ της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» και το θρυλικό μαχητικό του B’Παγκοσμίου Πολέμου, Spitfire θα πετάξουν στον ουρανό της Αττικής προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πολεμική Αεροπορία.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, στον εναέριο χώρο πάνω από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου θα «πετάξουν» και θα παρουσιάσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι πιλότοι και τα αεροπλάνα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss