Πολεμική Αεροπορία: Τεράστιο ενδιαφέρον για την έκθεση στο Μετρό Συντάγματος – Χιλιάδες επισκέπτες

Κάθε προσδοκία ξεπερνά η έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μετρό Συντάγματος, η οποία διοργανώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ενόψει του εορτασμού της στις 8 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 4 έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», αεροπορική έκθεση στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η έκθεση περιλαμβάνει 2 εξομοιωτές πτήσης μαχητικού αεροσκάφους F-16 που έχουν κατασκευαστεί από την Πολεμική Αεροπορία0 στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, καθώς και προσομοίωση πτήσης αεροσκαφών Rafale, F-4E, M2000-5 και F-16 μέσω εικονικής πραγματικότητας (virtual reality), αεροπορικών εκθεμάτων και στατικού μοντελισμού, καθώς και παρουσίαση των στρατιωτικών σχολών (ΣΙ και ΣΜΥΑ), μέσω βίντεο και φωτογραφιών από την εκπαίδευση και την καθημερινότητά τους.

To Newsbomb.gr βρέθηκε στο Μετρό Συντάγματος και σας μεταφέρει τις εικόνες:

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Photo 2/4

Photo 3/4

Photo 4/4

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους της και συνομίλησε με το προσωπικό της ΠΑ και με τον κόσμο.

Η αεροπορική έκθεση θα βρίσκεται στο Μετρό Συντάγματος μέχρι και την Τρίτη και όσοι επιθυμούν μπορούν να την επισκεφθούν ανά πάσα στιγμή, να θαυμάσουν και να ενημερωθούν για το λειτούργημα που επιτελούν οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολεμικής μας Αεροπορίας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss