Πόλεμος στην Ουκρανία: 22 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη σε σιδηροδρομικό σταθμό

Επίθεση με ρουκέτα σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ουκρανίας σκότωσε 22 ανθρώπους, την ημέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την έναρξη της ρωσικής εισβολής (24/8)

Μια ρωσική επίθεση με ρουκέτα σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ουκρανίας σκότωσε 22 ανθρώπους, λέει το Κίεβο την ημέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την έναρξη της εισβολής της Μόσχας.
Πέντε από τα θύματα της επίθεσης στην ανατολική πόλη Chaplyne κάηκαν μέχρι θανάτου μέσα σε ένα όχημα, ενώ σκοτώθηκε και ένα 11χρονο αγόρι. Ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε την επίθεση εν μέσω συνεδρίασης του ΣΑ του ΟΗΕ. Είπε ότι περίπου 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η Ρωσία μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, αλλά έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι στοχεύει πολιτικές υποδομές. Ο Ζελένσκι είπε ότι έμαθε για το χτύπημα στο Chaplyne του Dnipropetrovsk, καθώς ετοιμαζόταν να μιλήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας, προσθέτοντας: «Έτσι προετοιμάστηκε η Ρωσία για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ».

When Ukraine is celebrating its 31st Independence Day, russia hits a train full of people in Chaplyne. Now it is known of 15 dead and 50 injured and still counting. Everyone must see once again how sick and cruel russia is.#RussiaIsATerroristState pic.twitter.com/HAhnQamRV7
— Igor Lachenkov (@igorlachenkov) August 24, 2022

«Τέσσερα επιβατικά βαγόνια καίγονται τώρα… ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί», συνέχισε. Τον Απρίλιο, μια επίθεση σε άλλο σιδηροδρομικό σταθμό σκότω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss