Polestar 3, το SUV της ηλεκτρικής εποχής – FleetNews

Η Polestar παρουσίασε επίσημα το ηλεκτρικό SUV Polestar 3. Ο σκανδιναβικός μινιμαλισμός και η καθαρή σχεδίαση συνδυάζονται με τα βασικά χαρακτηριστικά του σπορ οχήματος, καθορίζοντας το SUV της ηλεκτρικής εποχής.
«Το Polestar 3 είναι ένα ισχυρό ηλεκτρικό SUV που γοητεύει τις αισθήσεις με την ξεχωριστή, σκανδιναβική σχεδίαση και την εξαιρετική δυναμική οδήγηση», δήλωσε ο Thomas Ingenlath, CEO της Polestar. «Επίσης διευρύνει την κατασκευαστική μας δυνατότητα με την παραγωγή Polestar στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαστε υπερήφανοι και ευτυχείς που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας, συνεχίζοντας την ταχεία ανάπτυξή μας».
Το Polestar 3 διαθέτει νέα αεροδυναμικά, στιβαρά χαρακτηριστικά SUV, με διακριτική και αποτελεσματική αεροδυναμική βελτιστοποίηση – που περιλαμβάνει εμπρόσθια αεροτομή ενσωματωμένη στο καπό, δεύτερη αεροτομή ενσωματωμένη στον οπίσθιο φθορέα και οπίσθια αεροδυναμικά πτερύγια.
«Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε ως Polestar από την αρχή και διαθέτει νέα χαρακτηριστικά, όπως διπλούς προβολείς, σύστημα SmartZone και εμπρόσθια αεροτομή», συνέχισε ο Ingenlath.
Βιωσιμότητα
Τα υλικά κατασκευής του Polestar 3 έχουν επιλεγεί βάσει κριτιρίων βιωσιμότητας, χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική και η πολυτέλεια.
Τεχνολογία
Το Polestar 3 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Polestar με κεντρικό υπολογιστή NVIDIA DRIVE και λογισμικό της Volvo Cars. Λειτουργώντας ως εγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης, η πλατφόρμα υψηλής απόδοσης της NVIDIA επεξεργάζεται τα δεδομένα των αισθητήρες και των καμερών του αυτοκινήτου και παρέχει προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας και καταγραφής οδηγού.
Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας τροφοδοτείται από την πλατφόρμα επόμενης γενιάς Snapdragon Cockpit της Qualcomm Technologies, Inc. Διαθέτει οθόνες υψηλής ευκρίνειας, ήχο surround κορυφαίας ποιότητας και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.
Η Volvo Cars εισέρχεται σε μια νέα εποχή ασφάλειας και το Polestar 3 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας επόμενης γενιάς, ως μέρος του DNA της. Αυτό περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη καινοτομία – εσωτερικούς αισθητήρες ραντάρ που μπορούν να ανιχνεύσουν κινήσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Περαιτέρω συνεργασίες με κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου ασφάλειας, όπως οι Zenseact, Luminar και Smart Eye, παρέχουν στο Polestar 3 τεχνολογία αιχμής ADAS (Advanced Driver Assistance System) που ενσωματώνεται απρόσκοπτα, χάρη στον υπολογιστή του.
Κινητήρας
Το Polestar 3 διατίθεται με διπλό κινητήρα και εκτροπέα κίνησης στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss