Πώς μία βόλτα στον Μασούτη γίνεται αιτία για πολλά παιδικά χαμόγελα

Κάνοντας τις αγορές μας στον Μασούτη συμμετέχουμε σε έναν σπουδαίο και μεγαλύτερο σκοπό.

Για άλλη μία χρονιά, τα παιδιά είναι οι «πρωταγωνιστές» των φετινών γιορτών, αυτά που ανυπομονούν όσο κανείς για τον ερχομό του Άγιου Βασίλη, για τα χαρμόσυνα, μελωδικά πρωινά της Παραμονής που θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα να πούνε τα κάλαντα, για την ανταλλαγή των δώρων ανήμερα των Γιορτών, για την αλλαγή του έτους.
Αυτή η περίοδος έχει για εκείνα κάτι «παραμυθένιο» και συναρπαστικό, για αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν τα ζεστά και φωτεινά Χριστούγεννα που ονειρεύονται. Πώς θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο; Εκπληρώνοντας τις ευχές των παιδιών, κάνοντάς τες πραγματικότητα και δημιουργώντας αφορμές για να φωτίσουν τα πρόσωπά τους με χαμόγελα.

Και αν υπάρχει κάποιος που ξέρει καλά πώς να μεταμορφώνει και να φωτίζει με χαρά τα πρόσωπα των παιδιών, αυτός είναι αναμφίβολα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο από το 1996 μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες ευχές παιδιών που παρουσιάζουν κάποια σοβαρή ασθένεια και βλέπουν ό,τι ονειρεύονται να γίνεται πραγματικότητα και να τους χαρίζει τη χαρά που στερούνται, ενώ τόσο αξίζουν!
Αν θέλουμε, λοιπόν, να γίνουμε η αφορμή για να σκορπίσουν περισσότερα παιδικά χαμόγελα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να πραγματοποιήσουμε μία επίσκεψη στα καταστήματα Μασούτης. Διότι εκεί έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε το έργο ενός σπουδαίου οργανισμού και να κάνουμε δώρο ένα μεγάλο, φωτεινό χαμόγελο σε κάποιο παιδί που το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss