Πως να διακοσμήσεις το μικρό μπαλκόνι σου! | ediva.gr

]]>

Η αλήθεια είναι πως δεν μένουμε όλοι σε μονοκατοικίες με μεγάλες αυλές ή σε ρετιρέ με τεράστια μπαλκόνια. Πολλοί από μας μένουν σε διαμερίσματα με μικρά μπαλκόνια που δεν προσφέρουν μεγάλη άνεση χώρου. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα έπρεπε να μας περιορίζει στο θέμα της διακόσμησης. Πολλές φορές, ακριβώς εξαιτίας της έλλειψης χώρου, τείνουμε να την παραμελούμε. Αυτό ίσως να ωφείλεται στο γεγονός πως δεν θεωρούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το μικρό μας μπαλκόνι επαρκώς. Παρ’όλα αυτά αυτό δεν αποτελεί πραγματικότητα, αφού κάθε μικρός χώρος μπορεί να αναδειχτεί αν τον διακοσμήσυμε κατάλληλα.
Το ίδιο ισχύει και για το μπαλκόνι μας, οπότε αν η κατάσταση που περιγράφω σε περιγράφει και δεν ξέρεις πως να αξιοποιήσεις τον χώρο σου δημιουργικά, συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πως να διακοσμήσεις το μικρό μπαλκόνι σου!
8 τρόποι για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου ακόμα και αν είναι μικρό!

Φτιάξε ένα μικρό σαλονάκι
Μην φοβάσαι να καταλάβεις τον χώρο που διαθέτεις με έναν καναπέ. Θα θύμιζε σίγουρα ατμόσφαιρα σινεμά και θα εξυπηρετούσε ένα κλίμα άνεσης. Πλαισίωσέ τον με στοιχεία όπως φυτά ή κάποιο μικρό τραπεζάκι για ένα αρμονικό σύνολο!
Δες επίσης: 5 Τάσεις στη διακόσμηση μπαλκονιού

Στρώσε ένα χαλί
Ποιός είπε πως τα χαλιά ανήκουν μόνο σε εσωτερικούς χώρους; Μπορείς να δώσεις άποψη στο μπαλκόνι σου επιλέγοντας να το καλύψεις με ένα χαλί. Σίγουρα θα δημιουργούσε μια άκρως ξεχωριστή αισθητική, ενώ θα ήταν πολύ δελεαστικό για χαλάρωση και ξεκούραση. Ακόμα, μπορείς να “δέσεις” τα στοιχεία που θα επιλέξεις με λεπτομέρειες όπως μαξιλάρια ή ιδιαίτερες γλάστρες.
Αξιοποίησέ το για τα βιβλία σου
Αν διαθέτεις έναν χώρο που θυμίζει περισσότερο ένα μικρό αίθριο, μπορείς να τον εκμεταλλευτείς για αποθήκευση. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τον αφιερώσεις στα βιβλία σου; Αν είσαι λάτρης των βιβλίων, σίγουρα έχεις κάποια στιγμή έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα της αποθήκευσής τους. Μπορείς εύκολα να αξιοποιήσεις το μικρό σου μπαλκόνι και να δημιουργήσεις έναν σοφιστικέ χώρο μελέτης!
Δες επίσης: 5 Ιδέες για να εντάξεις τα βιβλία στη διακόσμηση του σπιτιού!
Μετάτρεψέ το σε χώρο δουλειάς
Η τεχνολογία και τα αμέτρητα μέσα του σήμερα έχουν κάνει την δουλειά από το σπίτι πιο εύκολη και προσβάσιμη από ποτέ. Γιατί, επομένως, να μην την συνοδεύσεις με λίγο καθαρό αέρα και ήλιο. Μετάτρεψε το μπαλκόνι σου σε έναν μίνι χώρο εργασίας. Απλά αναλογίσου την ομορφιά του συνδυασμού του αγαπημένου σου καφέ με τους ήχους της πόλης ή της φύσης την ώρα που εργάζεσαι!

]]>

Μην ξεχνάς τα κλασικά λουλούδια
Ποιό είναι το πιο συνηθισμένο στοιχείο που δεν λείπει από κανένα -τουλάχιστον σχεδόν κανένα- μπαλκόνι; Φυσικά τα λουλούδια! Αν το να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου σε οποιδήποτε χώρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss