Πώς να φορέσεις τη maxi φούστα το φθινόπωρο | ediva.gr

]]>

Οι φούστες είναι αγαπημένο ρούχο και αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας. Μίνι, μίντι ή μάξι, υφασμάτινες, δερμάτινες ή τζιν είναι όλες ξεχωριστές και ιδανικές για διαφορετικές περιστάσεις. Ίσως το πιο άνετο είδος φούστας που μπορείς να φορέσεις είναι οι μακριές, οι οποίες συνδυάζουν στιλ και πρακτικότητα μαζί. Και επειδή το φθινόπωρο είναι εδώ και σίγουρα θα ψάχνεις τρόπους να τις εντάξεις στην καθημερινότητά σου, είναι ώρα να πάρεις μερικές ιδέες για outfits που μπορείς να δημιουργήσεις με maxi φούστα το φθινόπωρο.
Φθινοπωρινά outfits με maxi φούστα!

Σατέν φούστα με oversized πλεκτό πουλόβερ

Αν θέλεις να κάνεις μία κομψή και ταυτόχρονα comfy εμφάνιση, μία σατέν μάξι φούστα και ένα oversized πλεκτό από πάνω είναι η καλύτερη επιλογή. Από κάτω μπορείς να φορέσεις τις μπότες σου, τις αρβύλες ή ακόμα και ένα ζευγάρι sneakers. Και αν έχεις επιλέξει ουδέτερα χρώματα στα ρούχα και τα παπούτσια, μπορείς να σπάσεις τη μονοτονία με μία τσάντα σε αναπάντεχο φωτεινό χρώμα.
Maxi denim φούστα με σκίσιμο και πουκάμισο

Οι τζιν φούστες είναι αγαπημένη πια συνήθεια. Αντί να προτιμήσεις την κλασική μίνι ή μίντι εκδοχή, κάνε τη διαφορά με μια μάξι denim φούστα με σκίσιμο μπροστά. Ένα τέτοιο ιδιαίτερο κομμάτι δεν έχει ανάγκη από ιδιαίτερο styling. Ένα σατέν πουκάμισο από πάνω και ένα ζευγάρι πέδιλα είναι ιδανικά για να συμπληρώσεις το look, που μπορεί να σε συνοδεύσει από μία βόλτα για καφέ το πρωί μέχρι και μία χαλαρή έξοδο το βράδυ.

Δες επίσης: 6 Outfits με φούστα για κομψές εμφανίσεις
Outfit με πουκάμισο και floral maxi φούστα το φθινόπωρο

Το floral δεν είναι αποκλειστικά ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό pattern. Μπορείς να το φορέσεις άνετα τόσο το φθινόπωρο, όσο και τον χειμώνα. Για αυτή την εποχή μπορείς να επιλέξεις μία floral maxi φούστα και να τη συνδυάσεις με το κλασικό μπλε πουκάμισο που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Γι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss