Πώς θα απαλλαγείς μια για πάντα από την δυσοσμία στα πόδια

Αν έχεις αυτό το πρόβλημα το καλοκαίρι γίνεται ακόμη χειρότερο…αυτή είναι η λύση που χρειάζεσαι.

Το να μυρίζουν τα πόδια μας είναι μεγάλο πρόβλημα και καμιά φορά δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσουμε. Οφείλεται σε κάποιους μύκητες που εκκρίνει το πόδι, υπάρχουν θεραπείες αλλά εκτός από αυτό πρέπει να είμαστε συστηματικοί σε κάποιες δικές μας ρουτίνες, έτσι ώστε να μην αφήνουμε την δυσοσμία να κυριαρχεί στο πόδι.
Ο κύριος φταίχτης για την κακοσμία των ποδιών είναι ο ιδρώτας, σε συνδυασμό με την καθημερινή χρήση των ίδιων παπουτσιών. Αυτό το φαινόμενο εντείνεται το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Υπάρχουν περισσότεροι ιδρωτοποιοί αδένες στα πόδια από οπουδήποτε στο υπόλοιπο σώμα, συνεπώς τα πόδια μας μπορούν να ιδρώσουν άσχετα από τη θερμοκρασία και την εποχή του χρόνου. Οι έφηβοι και οι εγκυμονούσες, όμως, λόγω των ορμονικών αλλαγών, ιδρώνουν πιο έντονα.
Το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες λόγω των θερμοκρασιών είναι η κακοσμία των ποδιών. Ο ιδρώτας που παράγεται σε μεγαλύτερες ποσότητες εξαιτίας της ζέστης τους φέρνει σε άσχημη θέση πολλές φορές.

Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση της δυσοσμίας στο Ratpack.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss