Πότε παίρνει το τηλέφωνό μου Android 13; Google, Samsung, Xiaomi και άλλες

Το Android 13 είναι περισσότερο ένας συντονισμός στον κινητήρα που τροφοδοτεί το τηλέφωνό σας παρά οτιδήποτε άλλο. Αλλά εξακολουθεί να αξίζει να ενθουσιαστείς. Οι κάτοχοι tablet και πτυσσόμενων θα δουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα, μαζί με ορισμένες ενημερώσεις στο Material You για τη βελτίωση της δυνατότητας προσαρμογής του Android. Πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά άλλα να πούμε για το Android 13. Είναι μια πολύ ενημερωμένη έκδοση της οποίας η αξία θα γίνει σαφής μόνο τους μήνες μετά την κυκλοφορία της.

Όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα, η Google λέει ότι θα κυκλοφορήσει το Android 13 είτε τον Αύγουστο είτε τον Σεπτέμβριο, με τα Pixels να το παίρνουν πρώτα και τα όπως η Samsung και η Oppo να ακολουθούν λίγο αργότερα. Εδώ μπορείτε να περιμένετε να προσγειωθεί στο τηλέφωνό σας.
Ποια τηλέφωνα θα πάρουν Android 13;
Παρόλο που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάθε κατασκευαστής smartphone τα σχέδια διαθεσιμότητας του Android 13, αναμένουμε ότι η κυκλοφορία του Android 13 θα είναι παρόμοια με το Android 12, το Android 11 και άλλες προηγούμενες εκδόσεις. Τα τηλέφωνα Pixel της Google θα είναι από τα πρώτα που θα λάβουν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss