Πότε θα δούμε μια Ford Mustang και για οικογενειάρχες;

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η νέα Mustang και μαζί ξεκίνησαν και οι φήμες για μία Fastback έκδοσή της με τέσσερις πόρτες.

Του Γιάννη Σκουφή
Κάποια στιγμή όλες οι παραδόσεις ανατρέπονται. Και μπορεί η νέα Mustang να κρατήθηκε μακριά από την εξηλεκτρισμό και τα υβριδικά υποκατάστατα αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Έτσι η νέα, 7η κατά σειρά γενιά του πιο διάσημου muscle car στον κόσμο παραμένει πιστή στην αγνή μορφή του V8 των 5.000 κυβικών, αλλά και του μικρότερου τετρακύλινδρου EcoBoost των 2.300 κυβικών.

Ίσως όμως η αμερικανική εταιρεία να μας ετοιμάζει μία έκπληξη, η οποία θα είναι μια πιο μεγάλη Mustang, με τέσσερις πόρτες και άνετους χώρους για δύο πίσω επιβάτες. Θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Θεωρητικά, όλα μπορούν να γίνουν από την στιγμή που η Ferrari παρουσίασε το πρώτο της SUV και το πρώτο της τετράθυρο μοντέλο (την Purosangue…).
Τις φήμες πυροδότησε ένα σκίτσο που δείχνει μια τετράθυρη, κουπέMustang σε ένα κολλάζ από διάφορες άλλες δημιουργίες του Christopher Stevens, ενός σχεδιαστή με τον οποίο συνεργάζεται στενά η Ford.

PHOTO GALLERY

Photo 1/2

Photo 2/2

Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή με δύο μικρές πόρτες που αγκαλιάζουν τα πίσω φτερά, ενώ διακρίνονται και οι μικρές pop-up λαβές που υποδηλώνουν το συμβατικό άνοιγμα.
Πως σας φαίνεται το όλο concept; Δεν είναι πράγματι ελκυστική η ιδέα μιας Mustang σε fastback αμάξωμα; Ωστόσο, όσο ωραία και αν ακούγεται θα πρέπει να σας πούμε πως η παραπάνω εικόνα προέρχεται από το κολλάζ που προαναφέραμε και που περιλαμβάνει όλα τα πιθανά σχέδια που απορρίφθηκαν για τη νέα Mustang.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss