Premier League: Ο Στίβεν Τζέραρντ «φρέναρε» τη Μάντσεστερ Σίτι

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τη Λίβερπουλ, ωστόσο η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ της είπε «όχι».

Η ομάδα του θρύλου των «κόκκινων» απέσπασε 1-1 από τους «πολίτες».
Η εικόνα του αγώνα ήταν η αναμενόμενη, οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν την κατοχή και τις περισσότερες τελικές. Ο Χάλαντ έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 10 γκολ σε έξι αγώνες.

Επίσης, ο Νορβηγός είχε δοκάρι, αλλά η ομάδα του Γκουαρντιόλα «πλήρωσε» τελικά την αναποτελεσματικότητα της, δεχόμενη την ισοφάριση στο 74’.
Νίκη με άγχος η Τσέλσι, «κάζο» για τη Νότιγχαμ

Η Τσέλσι ζορίστηκε σε μεγάλο βαθμό, αλλά τελικά «λύγισε» με 2-1 τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι «μπλε» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 61ο λεπτό, αλλά έβγαλαν αντίδραση, κάνοντας την ανατροπή. Μέχρι το γκολ του Αντόνιο, η εικόνα του ματς ήταν κάκιστη αλλά από εκεί και πέρα απέκτησε ρυθμό, με τους παίκτες του Τούχελ να φέρνουν… τούμπα τα δεδομένα στο τελευταίο τέταρτο. Η νίκη τους, πάντως, τέθηκε εν αμφιβόλω όταν ο Κορνέ σκόραρε, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε ως επιθετικό φάουλ.
Μεγάλο «κάζο» για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία προηγήθηκε 2-0, αλλά τελικά ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπόρνμουθ μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss