Πρίγκιπας Χάρι: Τι αποκάλυψε για τη ζωή στην Καλιφόρνια, την καθημερινότητα και τα παιδιά του

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τους νικητές των βραβείων WellChild και τις οικογένειές τους και αφού ζήτησε συγγνώμη που έχασε την τελετή, αποκάλυψε πτυχές της καθημερινότητας του στις ΗΠΑ

Ο Δούκας του Σάσεξ μοιράστηκε πληροφορίες για την οικογενειακή του ζωή, αποκάλυψε πως η οικογένειά του έχει «τρεις σκύλους συναισθηματικής υποστήριξης», ενώ είπε οτι ο Άρτσι είναι «πολύ απασχολημένος» και η Λίλιμπετ «μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φωνή της».
Μιλώντας από την έπαυλή του στο Mοντεσίτο, αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών, ο Χάρι μίλησε με τους νικητές των βραβείων WellChild 2022 και τις οικογένειές τους και ζήτησε συγγνώμη που έχασε την τελετή και δεν μπόρεσε να τους συναντήσει προσωπικά.

Οι Σάσεξ έχουν τρία σκυλιά, ένα μαύρο Λαμπραντόρ που ονομάζεται Πούλα και τα λαγωνικά διάσωσης Γκάι και Μία. Μιλώντας για αυτά, ο πρίγκιπας είπε: «Παίζουν, κυνηγούν σκίουρους και μας προκαλούν κάθε μέρα κάθε είδους προβλήματα. Αλλά είναι επίσης σκυλιά συναισθηματικής υποστήριξης 100%! Όταν συμπεριφέρονται καλά». «Όλοι χρειαζόμαστε έναν σκύλο που να μας κρατά ήρεμους. Τώρα έχω τρία σε αυτό το σπίτι. Βασικά έχουμε πέντε παιδιά», είπε ο δούκας.

Κάποια στιγμή, ο Χάρι φάνηκε φανερά συγκινημένος όταν του είπαν ότι η αείμνηστη μητέρα του Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας θα ήταν τόσο περήφανη για αυτόν. Είπε επίσης πώς το Ηνωμένο Βασίλειο «περνούσε πολλά αυτή τη στιγμή», με τον γενικό πληθυσμό να θέλει να βοηθήσει ο ένας τον άλλον»

Κατά τη διάρκεια της βίντεοκλήσης ο Χάρι μίλησε με κάθε έναν από τους νικητές με τη σειρά συμπεριλαμβανομένου του Τόνι Χάτζελ, ο οποίος συγκέντρωσε 1,7 εκατομμύρια λίρες για το νοσοκομείο που αντιμετώπισε τα τραύματα που υπέστη μετά από κακοποίηση από τους γονείς του.
Ο Χάρι μίλησε για την οικογενειακή ζωή με τη σύζυγό του Μέγκαν και τα παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. Ο τετράχρονος Χένρι Γουέινς από το Bridlington ρώτησε τον δούκα: «Πώς τα πάνε ο Aτσι και η Λίλιμπετ;» Ο Χάρι απάντησε: «Τα πάνε υπέροχα, ο Άρτσι είναι πολύ απασχολημένος και η Λίλι μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη φωνή της, κάτι που είναι υπέροχο».

Ο δούκας μιλούσε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπου ζει με τη δούκισσα του Σάσεξ, τον τρίχρονο Άρτσι και την ενός έτους Λίλι. Καθώς ο δούκας συνομιλούσε με τον Χένρι,του είπε: «Ακούγεσαι ακριβώς όπως ο γιος μου ο Άρτσι. Η ίδια μικρή τσιριχτή φωνή. Το αγαπώ.’

Ο δούκας είπε στον νεαρό: «Και μένα με λένε Χένρι. Όλοι όμως με λένε Χάρι. Δεν έχω ιδέα γιατί.» Όταν γεννήθηκε ο Χάρι ονομάστηκε Πρίγκιπας Ερρίκος της Ουαλίας, αλλά οι αξιωματούχοι του παλατιού ανακοίνωσαν ότι θα ήταν γνωστός ως Χάρι. Η μητέρα του είπε στον δούκα ότι ήταν στην …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss