Προδιαγραφές της σειράς OPPO Reno 9, διαρροή εικόνας κουτιού λιανικής πριν από την κυκλοφορία

Η επερχόμενη σειρά Reno της OPPO έχει γίνει πρωτοσέλιδο τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω μιας σειράς διαρροών. Αρχικά, ακούσαμε για τις λεπτομέρειες φόρτισής του και μάθαμε για το chipset του πριν από λίγες μέρες. Και τώρα, μια νέα διαρροή αποκαλύπτει το κουτί λιανικής της σειράς OPPO Reno 9 και τις κρίσιμες προδιαγραφές του πριν από την επίσημη ανακοίνωση.

Τα νέα προέρχονται από αξιόπιστο Digital Chat Station στο Weibo, το οποίο υποδηλώνει ότι η σειρά OPPO Reno 9 θα αντλεί ενέργεια από τα MediaTek Dimensity 8000 και Snapdragon 778G SoC. Εκτός από αυτό, η μάρκα πιθανότατα θα υιοθετήσει – και ίσως είναι η πρώτη που θα το κάνει – τις πρόσφατα λανσαρισμένες Universal Fast Charging Specifications (UFCS) που εισήχθησαν από την Ένωση Προτύπων Επικοινωνιών της Κίνας στις 29 Σεπτεμβρίου 2022.
Προδιαγραφές OPPO Reno 9 Series, διαρροή κουτιού

Το κουτί λιανικής που διέρρευσε της σειράς OPPO Reno 9 έχει λευκό χρώμα και έχει την επωνυμία Reno στην επάνω αριστερή γωνία με ένα τεράστιο «9» ενσωματωμένο στην κάτω δεξιά γωνία του κουτιού. Δεν αποκαλύπτει τη σχεδίαση του τηλέφωνο όμως.

Προχωρώντας στις προδιαγραφές, ο tipster λέει ότι το βασικό Oppo Reno 9 θα διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm SM7325 (Snapdragon 778G) στο τιμόνι και ένα τσιπ Med …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss