Προειδοποίηση Μαρουσάκη στο Newsbomb.gr: Ξεκινάει ο χειμώνας

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει πως το κύμα κακοκαιρίας έρχεται το Σαββατοκύριακο από την κεντρική Ευρώπη δίνοντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα.

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα από το Σάββατο το πρωί, καθώς η καλοκαιρία που απολαμβάναμε τελειώνει. Από την Παρασκευή το βράδυ αναμένουμε βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open TV, Κλέαρχου Μαρουσάκη.
Ο κος Μαρουσάκης μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε πως «το πεδίο καλοκαιρίας απομακρύνεται και πάει προς την δυτική Ευρώπη». Έτσι, «καλό καιρό θα έχουμε μέχρι την Παρασκευή και οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν μέσα στην εβδομάδα θα φτάνουν τους 25 βαθμούς Κελσίου».

Ωστόσο, «το Σάββατο θα ξεκινήσουν από τα δυτικά καταιγίδες και από την Κυριακή και τη Δευτέρα θα επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα γυρίσουν στους νοτιάδες και η θερμοκρασία θα κατέβει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, στους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου».
Μάλιστα, ο κος Μαρουσάκης έκανε και ανάλογη δημοσίευση τις πρωινές ώρες της Τρίτης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«ΤΟ “ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΒΟΥΝΟ” ΦΕΥΓΕΙ, ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Με την “ομπρέλα” καλοκαιρίας να παραμένει εξαπλωμένη σε μεγάλο τμήμα της κεντρικής και νό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss