Πρώην μοντέλο του GNTM αποκάλυψε πως πάσχει από κατάθλιψη και αλωπεκία

Σε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους followers της, προχώρησε μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM του 2019.

Η Χαρά Παππά έχει μοιραστεί πολλές φορές με το κοινό της ότι πάσχει από πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα, τα οποία της δημιουργεί το άγχος της. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM του 2019 έχει πει πως αντιμετωπίζει έντονο άγχος, ενώ πάσχει επίσης από κατάθλιψη.
Συχνά κάνει Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και μέσα από αυτό, μοιράζεται μαζί τους τις σκέψεις της και τα προβλήματά της. Αυτή τη φορά, αποκάλυψε ένα νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και είναι αυτό της αλωπεκίας.

https://www.instagram.com/p/CgmuzqiK0O5

Σε ερώτηση που της έκανε ένας ακόλουθός της και της έγραψε: «Άγχος και ψυχοσωματικά. Πως τα πας;», εκείνη απάντησε: «Hellο αλωπεκία. Καινούργιο ξέσπασμα αυτό τώρα».

Στο ίδιο story η Χαρά Παππά έδειξε με μία φωτογραφία ένα σημείο του κεφαλιού της, από το οποίο φαίνεται να της λείπουν μαλλιά.

To Instastory της Χαράς Παππά.instagram / harapappa

H εξομολόγηση για την κατάθλιψη
Υπενθυμίζεται ότι η Χαρά Παππά χθες μιλώντας στο «Πρωινό Μας» για την κατάθλιψη που πέρασε και τα επεισόδια βουλιμίας είχε πει: «Η τελειομανία μου με αγχώνει, οτιδήποτε στην καθημερινότητά μου με αγχώνει και εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο, την κατάθλιψη. Έχω μιλήσει κιόλας γι’ αυτό στο παρελθόν. Δεν έλε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss