Πρόταση έκπληξη για τον Λιονέλ Μέσι – Οι έξι όροι

O Λιονέλ Μέσι είναι από την Πέμπτη το βράδυ ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέλει, αν και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Βαρκελώνη.

Η αυτοαποκαλούμενη και ως «χειρότερη ομάδα στον κόσμο» έκανε πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, που είναι ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Από την 1η Ιουλίου ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του και κανείς δεν ξέρει αν αυτό γίνει τελικά…

Φυσικά, σε περίπτωση που τελικά ο Μέσι δεν παραμείνει στους «μπλαουγκράνα», ο 34χρονος θα είναι ο πιο περιζήτητος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να περιμένουν στη γωνία.

Πάντως, μία ομάδα… έκπληξη τού κατέθεσε πρόταση!

Η βραζιλιάνικη Ίμπις, που εδρεύει στο Ρεσίφε, μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς έμεινε 3 χρόνια και 11 μήνες χωρίς νίκη. Έτσι, σε ένα απίστευτο tweet τρολάρισμα πόσταραν στον λογαριασμό τους, που έχει 300.000 followers, το συμβόλαιο που προτείνουν στον Μέσι.

Μέσα στους όρους αναφέρεται ότι ο Αργεντινός πρέπει να ορκιστεί ότι ο Πελέ είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα συν το ότι δεν πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, αλλιώς το συμβόλαιο θα ακυρωθεί.

Το προσωνύμιο για τη «χειρότερη ομάδα στον κόσμο» το κέρδισαν στη δεκαετία του ’80 όταν έκαναν και το ρεκόρ χωρίς νίκη, από το 1980 έως το 1984.

Οι όροι του συμβολαίου είναι:

  • Να υπογράψει για 15 χρόνια.
  • Ο μισθός του να εξαρτάται από τα γκολ που θα βάλει
  • Να μην βάλει πολλά γκολ
  • Αλλά και να μην πάρει πρωτάθλημα
  • Δεν μπορεί να φοράει το Νο.10
  • Πρέπει να ορκιστεί τρεις φορές μπροστά σε καθρέπτη πως ο Πελέ είναι καλύτερος του Μαραντόνα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss