Πρώτη επαφή με το νέο Samsung Galaxy Z Flip4

Η Samsung τράβηξε την κουρτίνα, δείχνοντάς μας το νεότερο μέλος της δημοφιλέστερης σειράς foldable smartphones στην αγορά.

Το φετινό Galaxy Unpacked event ολοκληρώθηκε και μέσα στις ανακοινώσεις, υπήρξε και αυτή του Samsung Galaxy Z Flip4. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αφού το Flip3 αποτελεί το foldable με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς αυτή τη στιγμή, οπότε οι επίδοξοι αγοραστές έχουν υψηλές προσδοκίες.

Αρχικά, το design δεν διαφέρει από του Flip3, διατηρώντας τις διαστάσεις, τη διπλή εξωτερική κάμερα και δίπλα μια μικρή οθόνη 1.9”. Στη μικρή οθόνη, τεχνολογίας Super AMOLED, θα μπορούμε να βλέπουμε ειδοποιήσεις, να χειριζόμαστε μερικές εφαρμογές (π.χ. μουσικής) αλλά και να τη χρησιμοποιούμε ως viewfinder για φωτογράφιση και βίντεο με την ισχυρή βασική κάμερα αλλά έχοντας εικόνα του πλάνου.Εσωτερικά, η οθόνη έχει μέγεθος 6.7”, με πάνελ Dynamic AMOLED 2X, ανάλυση FHD+ (2640×1080) και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 1Hz με 120Hz. Τα περιθώρια γύρω της είναι ελαφρώς μικρότερα, οπότε ο χώρος που αξιοποιείται είναι κατά μερικά χιλιοστά μεγαλύτερος.
Ο βραχίονας που ενώνει τα δύο μισά του κινητού, είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και αρκετά μικρότερος σε όγκο, οπότε όταν το κινητό είναι διπλωμένο, φαίνεται λίγο πιο τετραγωνισμένο αντί να ξεχωρίζει το στρογγυλεμένο εξόγκωμα στην μια πλευρά. Μένοντας στην εμφάνιση, το Flip4 θα διατεθεί σε χρώματα Graphite, Blue, Pink Gold και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss