Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις -«Είμαι καλά μπαμπά» λέει με αέρα ανεξαρτησίας

Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον «βενιαμίν» πρίγκιπα Λούις που άφησε το χέρι του πατέρα του και ξεκίνησε αγέρωχος…τη νέα ζωή

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ εγκατέλειψαν την «ενθουσιασμένη συμμορία» των παιδιών τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις που άρχισαν να πηγαίνουν στο νέο τους σχολείο μετά τη μετακόμισή τους στο Γουίνδσορ.
Ο νεαρός πρίγκιπας Λούις ήταν ανένδοτος ότι δεν ήθελε να τον δουν να κρατάει το χέρι του πατέρα του την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Ο τετράχρονος έκανε μια βόλτα στους χώρους του σχολείου Lambrook, κοντά στο Άσκοτ, ανάμεσα στους γονείς του αλλά κρατώντας μόνο το χέρι της μητέρας του.

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Ο διευθυντής καλωσορίζει τη βασιλική οικογένεια Πηγή: ΑΡ

Photo 2/4

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη ημέρα του σχολείου τους Πηγή: ΑΡ

Photo 3/4

Ο πρίγκιπας Λούις δεν θέλει να πιάσει το χέρι του μπαμπά του Πηγή: ΑP

Photo 4/4

Xαμόγελα την πρώτη ημέρα του σχολείου Πηγή: ΑΡ

Η Κέιτ Μίντλετον χαμογελαστή, κρατούσε τα χέρια των δύο γιων της, οι οποίοι φορούσαν ασορτί στολές. Ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατούσε το χέρι της πριγκίπισσας Σάρλοτ και προσπαθούσε να πιάσει τον «βενιαμίν» με το άλλο του χέρι.

«Ο Λούις είναι αρκετά μεγάλος για να πάεισχολείο τώρα και φαινομενικά πιστεύει ότι αυτό σήμαινε ότι είναι πολύ μεγάλος για να τον δούμε να κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss