Πρώτη ματιά στο σίκουελ του «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ

Ο Τοντ Φίλιπς γιορτάζει την έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας Joker, με μια φωτογραφία του Χοακίν Φίνιξ στο set.

Τα γυρίσματα της συνέχειας του Joker ξεκίνησαν, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς με μια πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media.Το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο σίκουελ «Joker: Folie à Deux», ξεκίνησε τα γυρίσματα το Σάββατο. Στον ρόλο του Άρθουρ Φλεκ, του γνωστού μας Joker, επιστρέφει ο Χοακίν Φίνιξ. Θυμίζουμε ότι η ταινία του 2019 χάρισε στον Φίνιξ το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία του αντιήρωα της DC.Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Φίλιπς, βλέπουμε κάποιον να ετοιμάζεται να ξυρίσει τον ημίγυμνο και γεμάτο σημάδια, Joker ο οποίος βρίσκεται στο Άσυλο Arkham.

https://www.instagram.com/p/CmAGaZcyNFP

Η συνέχεια του Joker θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου του 2024, πέντε χρόνια ακριβώς από την πρεμιέρα του πρώτου φιλμ που σάρωσε ρεκόρ, βραβεία και box office.Στο πλευρό του ηθοποιού θα δούμε επίσης της Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn, φιλενάδα και συνέταιρο του Joker στο έγκλημα. Σύμφωνα με τις φήμες, η Quinn της Gaga θα είναι αρκετά διαφορετική από εκείνη της Μάργκο Ρόμπι στο The Suicide Squad. Επίσης, οι ίδιες φήμες ισχυρίζονται ότι το σίκουελ του Τζόκερ θα είναι μιούζικαλ. Στο καστ θα βρίσκεται ακόμα η Ζαζί Μπιτζ η οποία επιστρέφει στον ρόλο της και ο Μπρένταν Γκλίσον.Θυμίζουμε ότι το Joker του Τοντ Φίλιπς, είχε ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ (κερδίζοντας δύο Α’ Ανδρικού και Πρωτότυπης Μουσικής) και είχε αποσπάσει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κάθε σημαντική κινηματογραφική διοργάνωση και φεστιβάλ.Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το Joker των 55 εκατ. δολαρίων είναι η πρώτη R-rated ταινία που απέφερε έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.
Διαβάστε επίσης

H DC Comics αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πραγματικό όνομα του «Τζόκερ»

Σταρ του Χάρι Πότερ μπαίνει στο καστ του «Joker: Folie à Deux»
H Lady Gaga μόλις επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο σίκουελ του Joker!
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του Joker!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss