Πρώτο δείγμα από την κάμερα των 200MP που θα ενσωματώνει το Samsung Galaxy S23 Ultra

Τόσο η Apple όσο και η Google υιοθέτησαν κάμερες υψηλότερης ανάλυσης, παραδεχόμενες εμμέσως ότι τα οφέλη της computational φωτογραφίας φτάνουν μέχρι ενός σημείου.

Η Samsung αναμένεται να ξεπεράσει και πάλι τους αντιπάλους της φέτος με έναν αισθητήρα 200MP για το Galaxy S23 Ultra και ένα (υποτιθέμενο) δείγμα κάμερας που εμφανίστηκε σήμερα δείχνει ότι ο αισθητήρας θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις ειδικά στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό.
Το Samsung Galaxy S22 Ultra έρχεται με κάμερα 108MP η οποία το κατατάσσει στα smartphones με την καλύτερες κάμερες για τη φετινή χρονιά. Οι φήμες αναφέρουν ότι το S23 Ultra θα αντικαταστήσει τον αισθητήρα αυτό με έναν αισθητήρα 200MP τον οποίο κατασκευάζει η ίδια η Samsung και ο οποίος (με πιθανή ονομασία HP2) θα έχει σημαντικές διαφορές από άλλες αντίστοιχες υλοποιήσεις που έχουμε δει ήδη στο Xiaomi 12T Pro καθώς και στο Motorola Edge 30 Ultra.
Σύμφωνα με το λογαριασμό Ice Universe στο Twitter που διακρίνεται για την αξιοπιστία του, ο νέος αισθητήρας «θα έχει απαράμιλλη ισχύ και θα είναι καλύτερος από όλους τους αισθητήρες 200MP που έχουμε δει μέχρι σήμερα». Το τηλέφωνο φέρεται να είναι σε θέση να τραβήξει σημαντικά καλύτερες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ και η απόδοση βίντεο λέγεται ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά.
Προηγούμενες φήμες είχαν επίσης αναφέρει ότι σε ότι αφορά το μέγεθος, ο νέος αισθητήρας θα είναι λίγο μεγαλύτερος από αυτόν των 108MP του S22 Ultra ενώ θα διαθέτει μεγαλύτερο διάφραγμα για να καταγράφει περισσότερο φως. Ο Ice Universe αναφέρει ότι η κάμερα του S23 Ultra θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη βελτίωση των τελευταίων πέντε ετών στη σειρά, και για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Weibo.

Galaxy S23 Ultra vs Gala …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss