Πτώση αεροπλάνου στο Ηράκλειο: Τι είπε ο 26χρονος που διασώθηκε

Τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο όπου ένα αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα ένας από τους 2 επιβαίνοντες να βρει τραγικό θάνατο

Με υποθερμία και σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 26χρονος κυβερνήτης του μονοκινητήριου αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στη θάλασσα το πρωί της Πέμπτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 68χρονος συγκυβερνήτης του.
Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο 26χρονος κυβερνήτης φέρεται να είπε ότι το αεροσκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη και στην προσπάθεια να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, έχασαν ύψος και επέλεξαν να προσθαλασσωθούν προκειμένου να αποφύγουν τη συντριβή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης θα γίνει από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας, με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό πότε στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα βρεθούν στο Ηράκλειο.
Από την αυτοψία που έγινε από το Λιμενικό, δεν παρατηρήθηκε ρύπανση στη θάλασσα, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα ανέλκυση τμημάτων του αεροσκάφους, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά από απόφαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Μανώλης Αντωνακάκης, έκανε λόγο για μια πολύ «δύσκολη επιχείρηση». «Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να δρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss