Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τι είπε για τις κακοποιήσεις των παιδιών

Τι είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον λόγο αυτό προτιμά μια γνωριμία δια ζώσης κι όχι μέσα από τα social media

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για όσα τον απασχολούν, ενώ πήρε θέση και για τα φρικτά περιστατικά κακοποίησης παιδιών που παρακολουθούμε από τα δελτία ειδήσεων.
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησαν τον ηθοποιό γοα τη σχέση του με τις πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων. Παράλληλα απάντησε και για τη σχέση του με το άλλο φύλο και την αντίδρασή του στο ενδιαφέρον των θαυμαστριών του. Η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Γενικά προσπαθώ να μένω γειωμένος. Σε κάποιους θα αρέσω και σε κάποιους άλλους όχι και είναι απόλυτα φυσιολογικό για να υπάρχει ισορροπία. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, οπότε προτιμώ να πατάω γη. Εάν είναι να βγω σε ραντεβού, θα δείξω αυτό που είμαι. Παλιά προσπαθούσα να δείξω τα καλύτερα χαρακτηριστικά μου. Αν είναι να παίξω και ρόλους στη ζωή μου, δεν έχει νόημα. Θέλω να είμαι εγώ».

Για τον λόγο αυτό προτιμά μια γνωριμία δια ζώσης κι όχι μέσα από τα social media: «Εμείς που μεγαλώσαμε χωρίς τηλέφωνα, ξέρουμε αυτή την εκδοχή. Παλιά παίρναμε τηλέφωνο αυτούς που πραγματικά θέλαμε να ακούσουμε. Είναι τεράστιο το άλμα της τεχνολογίας, είναι φοβιστικό απέναντι στο συναίσθημα. Ο αδερφός μου που είναι νεότερος και ζει αυτό το στάδιο, μου είπε ότι οι άνθρωποι επικοινωνούν πολύ πιο εύκολα άλλα πράγματα, παρά το συναίσθημα. Δεν έχω εφαρμογή γνωριμιών. Ξέρω πολύ καλά τι είναι και τη χρήση του αλλά δεν έχω. Είμαι oldschool. Μου αρέσει να βλέπω τον άλλον όπως είναι, να τον μυρίσω και εάν είναι να φάω την ήττα να τη φάω εκείνη τη στιγμή. Θέλω να βλέπω τον άλλον έστω και για μία φορά», ήταν η εμπεριστατωμένη άποψή που ανέλυσε τους παρουσιαστές της εκπομπής.
Το σχετικό βίντεο

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης μίλησε για το θέμα που έχει μονοπωλήσει τα δελτία ειδήσεων με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Καθώς και για αντίστοιχες φρικιαστικές υποθέσεις με θύματα παιδιά που βγαίνουν στη δημοσιότητα καθημερινά. Ο ηθοποιός εξέφρασε την αποστροφή του για τα γεγονότα αυτά. Αλλά και για όσα αφορούν ανυπεράσπιστα όντα. Δεν αντέχει όμως να βλέπει καθημερινά τα πρόσωπα των κακοποιητών και συγκεκριμένα είπε: «Αν θέλουμε να δημοσιο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss