Qatar Gate – Πρώην ευρωβουλευτής: Η Καϊλή δεν ήταν στο επίκεντρο

Qatar Gate: «Ήξερα ότι υπήρχε δίκτυο» αναφέρει η πρώην ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών και υποψήφια για την προεδρία της Πορτογαλίας, Άνα Γκόμες, μιλώντας στην ελληνική κρατική τηλεόραση.

«Ήξερα ότι υπήρχε δίκτυο στο Ευρωκοινοβούλιο» λέει η υποψήφια πρόεδρος της Πορτογαλίας και πρώην Ευρωβουλευτής, Άνα Γκόμες, μιλώντας στην ελληνική κρατική τηλεόραση. Μάλιστα αναφέρει ότι πρωτεργάτης του δικτύου ήταν ο Παντσέρι με «δεξί χέρι» τον Φρανσέσκο Τζόρτζι, ενώ εκτιμά ότι η Εύα Καϊλή δεν βρισκόταν στο επίκεντρο της επιχείρησης.
«Είμαι σοκαρισμένη όπως όλοι, ανήσυχη, αλλά όχι τόσο έκπληκτη» ανέφερε η Άνα Γκόμες, μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε: «Διότι στις τρεις θητείες μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι οποίες συνέπεσαν με τον κ. Παντσέρι, μπορούσα να τον δω να ενεργεί ως πράκτορας του Μαρόκου».

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιος άλλος μπορεί να εμπλέκεται, ανέφερε: «O Παντσέρι ήταν πιο εύστροφος, ήταν έξυπνος. Είναι πιο έξυπνος και πιο εύστροφος. Είδαμε ότι δημιούργησε την ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα για να προστατεύσει καλύτερα τα δικαιώματα αυτούς που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε Κατάρ, Μαρόκο και όπου αλλού θα τον πλήρωναν».
Και συνεχίζει: «Δεν με εξέπληξε όταν ο Τζόρτζι, ο οποί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss