Renault: Ανανέωση θητείας και τοποθετήσεις στο ΔΣ – FleetNews

Jean-Dominique Senard, Πρόεδρος του ΔΣ της Renault (αριστερά) και Luca de Meo, CEO

Το ΔΣ της Renault, που συνήλθε στις 15 Δεκεμβρίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Διακυβέρνησης και Αποζημιώσεων, να προτείνει στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου 2023, την ανανέωση της θητείας του Jean-Dominique Senard ως μέλους του.
Με την επιφύλαξη της ψήφου των μετόχων, η θητεία του Jean-Dominique Senard ως Προέδρου του ΔΣ της Renault, θα ανανεωθεί στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του 2023.
Επιπλέον, το ΔΣ της Renault, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την τοποθέτηση του CEO, Luca de Meo, ως μέλους του, συγχαίροντας τον για τη δουλειά που έχει κάνει από την 1η Ιουλίου 2020 και τις επιτυχίες που έχουν ήδη σημειωθεί.
Επίσης, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στη Γενική Συνέλευση την ανανέωση της θητείας της Annette Winkler, Προέδρου της Επιτροπής Στρατηγικής και Βιωσιμότητας.
Τέλος, σημείωσε την απόφαση του Frédéric Mazzella να τερματίσει τη θητεία του ως μέλος του ΔΣ στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης του 2023, δεδομένης της εξέλιξης των διαφόρων επαγγελματικών του υποχρεώσεων και ειδικότερα της πρόσφατης έναρξης της νέας του επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τα μέλη του ΔΣ και ο Πρόεδρός του ευχαρίστησαν θερμά τον Frederic Mazzella για τη συνεισφορά του στην Επιτροπή Στρατηγικής και Αειφορίας και στο ΔΣ κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss