Renders του Galaxy S23 δείχνουν ότι η Samsung θα μπορούσε να εγκαταλείψει το εξόγκωμα στην κάμερα

Ανεπίσημες φωτογραφίες των επόμενων smartphones-ναυαρχίδων της Samsung υποδηλώνουν ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τα εξογκώματα της κάμερας που είδαμε στα φετινά Galaxy S22 και S22 Plus.

Αντ’ αυτού, τα renders που δημοσιεύονται από το γνωστό λογαριασμό OnLeaks φανερώνουν ότι τα Galaxy S23 και S23 Plus θα έχουν απλώς τρεις φακούς κάμερας που θα προεξέχουν, χωρίς το ενοποιημένο υπερυψωμένο τμήμα μεταξύ τους. Είναι ένας σχεδιασμός που μοιάζει με το φετινό Galaxy S22 Ultra, αν και με έναν αισθητήρα κάμερας λιγότερο. 

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τόσο του Galaxy S23 όσο και του S23 Plus είναι σε γενικές γραμμές παρόμοια με τα φετινά τηλέφωνα. Το S23 αναμένεται να έχει οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το S23 Plus θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,6 ιντσών. Και τα δύο αναμένεται να έχουν και πάλι τρεις κάμερες, αν και οι ακριβείς προδιαγραφές των καμερών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Στις ΗΠΑ, και τα δύο θα τροφοδοτούνται σχεδόν σίγουρα από το επερχόμενο κορυφαίο SoC της Qualcomm που πιθανότατα θα ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 2. 
Αν και τα Galaxy S23 και S23 Plus χαρακτηρίζονται ως “τυπικές” αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τα φετινά μοντέλα, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το Galaxy S23 Ultra, το οποίο φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί αισθητήρα κάμερας πολύ υψηλότερης ανάλυσης από το S22 Ultra. Μια σχετική πληροφορία του περασμένου μήνα κάνει λόγο παρουσία νέου αισθητήρα 200 megapixel από την ίδια τη Samsung, ο οποίος θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα πιο λεπτομερείς λήψεις σε σύγκριση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss