Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μαθητής μιλά για το μαχαίρωμα 16χρονου από 15χρονο – Τι λένε οι κάτοικοι

Καισαριανή: Δεν είχαν ξαναδεί τέτοιο περιστατικό στην περιοχή οι κάτοικοι. Μαθητής του σχολείου έξω από το οποίο δέχθηκε μαχαιριά ο 16χρονος, μίλησε στο Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί

Αιματηρή συμπλοκή, ανάμεσα σε δύο παιδιά μόλις 15 και 16 ετών σημειώθηκε για τα μάτια μιας κοπέλας έξω από σχολείο της Καισαριανής την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου.
Μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr για όσα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 έξω από το σχολείο.

«Άκουσα μια φασαρία. Εμείς όταν έγινε αυτό ήμασταν στην τάξη», ανέφερε αρχικά ενώ σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και αν έχουν επαναλληφθεί παρόμοια περιστατικά επισήμανε πως «Συνήθως δεν είναι τόσο ακραία τα πράγματα. Εμείς όσοι είμαστε από Καισαριανή δε φοβόμαστε».
Ωστόσο σχετικά με όσους καταφθάνουν στα σχολεία από άλλες περιοχές ο μαθητής εξήγησε ότι «Έρχονται αρκετά συχνά από άλλες περιοχές και δημιουργούνται φασαρίες»

Ακόμα δύο περαστικοί που μένουν στην περιοχή είπαν στο Newsbomb.gr ότι δεν έχουν ξανά ακούσει τόσο χοντρά περιστατικά και ότι δεν έχουν ξαναγίνει. Τόνισαν μάλιστα πως αν θελήσουν να λύσουν τις διαφορές τους επιλέγουν το βράδυ ή και στο σκοπευτήριο με αποτέλεσμα να μη γίνονται αντιληπτοί.

Το χρονικό της συμπλοκής
Προηγήθηκε άγριος καυγάς έξω από σχολείο της Καισαριανής ανάμεσα στους δύο ανήλικους, στον οποίο μάλιστα πήραν μέρος κι άλλοι νεαροί, φίλοι του φερόμενου δράστη.
Το επεισόδιο φάνηκε να λήγει εκεί. Όμως, λίγο αργότερα, ο 15χρονος αλλοδαπός επέστρεψε με μαχαίρι. Πλησίασε τον 16χρονο και του επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος.
«Αυτός φταίει! Αυτό που έγινε, έγινε εξαιτίας του. Δεν έγινε με τη θέλησή μου. Του επιτέθηκα , γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί εκείνος πρώτος» ισχυρίζεται ο 15χρονος.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος από το μαχαίρωμα και αμέσως οι περίοικοι βγήκαν να βοηθήσουν.
Στη συνέχεια, ο 16χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο 15χρονος, ο οποίος που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Καισαριανή: «Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί», λέει ο 15χρονος που μαχαίρωσε ανήλικο
Μαχαιρώματα μεταξύ ανηλίκων στην Καισαριανή: Συνελήφ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss