Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πώς ο ογκολόγος εξαπάτησε τον καρκινοπαθή στο Θεαγένειο – Πήρε 10.000 ευρώ

Καταγγελία στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και μήνυση από σύζυγο καρκινοπαθούς κατά ογκολόγου για εξαπάτηση

Σε μια σοβαρή καταγγελία εις βάρους γνωστού ογκολόγου του Θεαγένειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, προέβη η σύζυγος καρκινοπαθούς.
Σύμφωνα με την κ. Μεταξούλα Βασιλείου η οποία μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, ογκολόγος γιατρός από το Θεαγένειο Νοσοκομείο φέρεται να τους ζήτησε 10.000 ευρώ για να του φέρει φάρμακο από την Αμερική.

Όπως εξήγησε η κ. Βασιλείου, ο συγκεκριμένος γιατρός παρακολουθούσε τον σύζυγό της 3 χρόνια καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Περιγράφοντας την κατάσταση υγείας του συζύγου της είπε ότι του έχει αφαιρεθεί ο αριστερός πνεύμονας, έκτοτε όμως κάνει συνεχώς μεταστάσεις.
«Η τελευταία μετάσταση που έκανε στον οισοφάγο ήταν τον Απρίλιο και τότε μας είπε για αυτό το φάρμακο που κυκλοφορεί στην Αμερική, και αν θέλουμε να το παραγγείλουμε, μέσω φαρμακευτικής θα μεσολαβούσε ο ίδιος το οποίο θα στοίχιζε 10.000 ευρώ».

Σύμφωνα με την ίδια, τους είπε ότι το φάρμακο θα έρθει στην Ελλάδα σε 3-4 μήνες, αλλά θα είναι μάλλον αργά. Ζήτησε επίσης να καταβάλουν το ποσό στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τους φέρει το φάρμακο, ωστόσο το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ.

Η δικηγόρος της οικογένειας στο Newsbomb.gr
Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην δικηγόρο Δέσποινα Ποϊριατζίδου, η οποία μίλησε στο Newsbomb.gr και ανέφερε όλα όσα είπε με τον γιατρό.
«Επικοινώνησα με τον γιατρό. Στην συνομιλία μας μου παραδέχτηκε ότι το φάρμακο δεν υπάρχει και τα χρήματα τα πήρε για προσωπική του χρήση. Προφασίστηκε στον πελάτη μου την ύπαρξη του φαρμάκου, καθώς το συγκεκριμένο δεν υφίσταται, και ότι αυτό ήταν κατάλληλο για τον στάδιο που βρισκόταν».

Για το αν ο γιατρός θα επιστρέψει τα χρήματα, η κα Ποϊριατζίδου, τόνισε πως «αναγνωρίζει την οφειλή του. Μου ζήτησε για αυτό τον λόγο να συντάξω ένα έγγραφο με πίστωση χρόνου για να μπορέσει να επιστρέψει τα χρήματα. Κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ».
Σύμφωνα με την κ. Ποϊριατζίδου, ο γιατρός εργάζονταν για 3 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και μόλις έγινε η καταγγελία στη διοίκηση, παραιτήθηκε από το Θεαγένειο.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss