Ρίκι Μάρτιν: Για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

Η δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση, κατατέθηκε από άνδρα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο

Με νέες περιπέτειες έρχεται αντιμέτωπος ο γνωστός τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν, για τον οποίο κατατέθηκε και δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.
Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες ο ανιψιός του τραγουδιστή, τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική επίθεση, με δημοσιεύματα να τον εμπλέκουν και στη δεύτερη καταγγελία.

Η δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση, κατατέθηκε από άνδρα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο. Όπως μάλιστα αναφέρει δημοσίευμα της Marca, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας οι λεπτομέρειες της καταγγελίας παραμένουν απόρρητες.
Δημοσίευμα του Associated Press αναφέρει ωστόσο για την υπόθεση, ότι πίσω από την ανώνυμη καταγγελία κρύβεται και πάλι ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν. Ο 21χρονος δεν πέτυχε τον σκοπό του την πρώτη φορά, που κατήγγειλε τον τραγουδιστή, δεν «το έβαλε κάτω» και προσπάθησε ξανά.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος ανιψιός του Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες κατηγόρησε τον τραγουδιστή για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Ο Ρίκι Μάρτιν παραλίγο να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 50 χρόνων. Τελικά, ο 21χρονος απέσυρε τις κατηγορίες, με τον Ρίκι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss