Ρόδος – Δολοφονία εργολάβου: «Προμελετημένο το έγκλημα, ίσως εμπλέκονται κι άλλοι»

Ακόμα και για ανάμειξη περισσοτέρων προσώπων, στη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου (από έναν 53χρονο και τον 20χρονο γιο του) στη Ρόδο κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Την ίδια ώρα ο αδερφός του 46χρονου εργολάβου αλβανικής καταγωγής, ζητεί δικαιοσύνη και να οδηγηθούν στη φυλακή και ο πατέρας και ο γιος που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Φανερά θλιμμένος και σοκαρισμένος από το «μεγάλο κακό που τους βρήκε» όπως λέει, ο ίδιος ζητά επίσης να γίνουν περαιτέρω έρευνες για να διαπιστωθεί αν στο έγκλημα που έγινε σε βάρος του 46χρονου αδελφού του υπήρξε η συμμετοχή και άλλων ατόμων.

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο 53χρονος δράστης πριν από 3-4 εβδομάδες τους είχε δώσει δύο επιταγές των 20.000 και 30.000 ευρώ αντίστοιχα για τα χρήματα που τους όφειλε, οι οποίες όμως όταν πήγαν να τις εισπράξουν διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστές.
«Έχει βγάλει και πλαστές επιταγές 20 και 30 χιλιάδες ευρώ! Τις είχε βγάλει ο ίδιος από το κομπιούτερ και τις έδωσε πριν 3-4 εβδομάδες. Του το είπε την Κυριακή ο αδελφός μου, μάλλον το πρωί που τον συνάντησε».

Ο αδερφός του θύματος δούλευε μαζί του και γνώριζε όπως είπε όλες τις επαγγελματικές του κινήσεις και υποχρεώσεις. Σύμφωνα με την «Ροδιακή» μιλούσαν καθημερινά για αυτά και έτσι είχε γνώση και ο ίδιος. Τη δουλειά στο ξενοδοχείο του 53χρονου την είχαν κάνει το 2018-2019 και το ποσό που τους οφειλόταν ανερχόταν στις 100.000 ευρώ.

Ερωτηθείς για τις σχέσεις που είχε ο αδε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss