Ρόδος: Έτσι σκότωσαν τον εργολάβο – Τύλιξαν το πτώμα με πανί και το έριξαν σε χαντάκι

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου από τον 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου οικοδομών, Τζάνη Τοπάλι, από έναν 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του. Από τις καταθέσεις των δραστών προκύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς έκαναν το έγκλημα, καθώς περιγράφουν καρέ-καρέ τις πράξεις τους.
Ο 53χρονος ξενοδόχος από το Φαληράκι, υποστήριξε πως γνώριζε τον 46χρονο από το 2014 και είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές. Είπε ότι το 2019 ανακαίνισε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έναντι 100.000 ευρώ, έχοντας δώσει προκαταβολή 25.000 ευρώ και αφήνοντας ως οφειλή το υπόλοιπο ποσό. Ισχυρίστηκε ότι λόγω της πανδημίας δεν είχε καταφέρει να εξοφλήσει το θύμα αλλά παρόλα αυτά είχαν συμφωνήσει για περαιτέρω αναβάθμιση των δωματίων.

Σύμφωνα με τον 53χρονο, το θύμα στις 28 Αυγούστου του τηλεφώνησε έτσι ώστε να υπογράψουν κάποια απαραίτητα έγγραφα. Ο ξενοδόχος υποστήριξε πως είχαν συμφωνήσει να βρεθούν στις 11:30, όμως, ο 46χρονος δεν πήγε στο ραντεβού και είχαν ξανά τηλεφωνική επικοινωνία στις 14:30. Ο 53χρονος υποστήριξε πως κατάλαβε ότι το θύμα ήταν μεθυσμένος και για αυτό τον απέφυγε. Μάλιστα ανέφερε πως ο 46χρονος του είπε πως δεν μπορούν να βρεθούν διότι θα πήγαινε σε ένα πανηγύρι, αλλά ο 53χρονος συνέχισε να του τηλεφωνεί.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, περίπου στις 23:00, ο ξενοδόχος ισχυρίζεται ότι ο 46χρονος μετέθεσε τη συνάντηση για την επόμενη ημέρα, ενώ ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss