Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή

Ο Κώστας Τουρνάς αποκάλυψε στο Newsbomb.gr πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη. 

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση θανάτου του γνωστού τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Αυγούστου, έχοντας την οικογένειά του στο πλευρό του, όπως το επιθυμούσε.
Όπως δήλωσε o Κώστας Τουρνάς στο Newsbomb.gr, η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11 το πρωί, στην Αγγλικανική Εκκλησία στη Φιλελλήνων, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αγαπημένου καλλιτέχνη, θα του πουν το τελευταίο «αντίο».

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1949. Πρόκειται για έναν σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη ο οποίος από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας «Poll». Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ.
Ο Κώστας Τουρνάς, μιλάει στο Newsbomb.gr για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και συγκινεί:

«Φεύγει ένα κομμάτι της ζωής μου, κυριολεκτικά, με την αποχώρηση του Ρόμπερτ. Υπήρξε αδερφός, οικογένεια, φίλος, συνεργάτης, εκατό πράγματα μαζί, στη ζωή μου. Για σχεδόν όλη μου τη ζωή, από μικρά παιδιά είμαστε μαζί. Θεωρώ ότι δεν χάνω μόνο εγώ και στην ψυχή μου και στη ζωή μου. Χάνουν και οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω του, έζησαν μαζί του και ξέρουν για ποιον μιλάμε, έναν ήπιο, γλυκό, δημιουργικό άνθρωπο. Η θλίψη είναι πολύ μεγάλη. Ο Θεός ας τον αναπαύσει».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss