Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας – «H κτητική εμμονή» της Ρούλας και ο «άβουλος Μάνος»

Τη μέθοδο της «εμμονικής» Ρούλας Πισπιρίγκου -όπως την χαρακτηρίζει- περιγράφει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης στην πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ζητώντας την παραπομπή της σε δίκη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός περιγράφει λεπτομερώς κάθε κίνηση της κατηγορούμενης, καταλήγοντας ότι χορήγησε μέσω γαστροστομίας κεταμίνη στο παιδί της, με στόχο να εκδικηθεί το σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη.
«Η απόλυτη βεβαιότητα θανάτωσης του παιδιού από την κατηγορουμένη εντός του νοσοκομείου με τη χρήση της δηλητηριώδους κεταμίνης προκύπτει ανενδοίαστα από το γεγονός ότι αυτή ήταν η μόνη που ήταν δίπλα στο παιδί κατά το χρόνο που υπέστη τη μοιραία καρδιακή ανακοπή. Πέραν της αρχικής εύλογης αδυναμίας επιστημονικής ερμηνείας των αιτίων της εκδημίας του [η οποία λύθηκε μετά τη διακρίβωση τους από τις τοξικολογικές εξετάσεις] η απόλυτη βεβαιότητα θανάτωσης του παιδιού από την κατηγορουμένη επιρρωνύεται περαιτέρω από το ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του εκεί όπου φονεύθηκε ουδέποτε του χορηγήθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό κανένα σκεύασμα που να περιέχει την εν λόγω δραστική ουσία, σε καμία μορφή, καθόσον: α] ουδέποτε συνταγογραφήθηκε στη μικρή ασθενή κεταμίνη β] ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου η εν λόγω ουσία γ] δεν υπάρχει καν στο απόθεμα της κλινικής, καθόσον πρόκειται για φάρμακο που δε χρησιμοποιείται από παιδιάτρους και, κατά το θεραπευτικό πρωτόκολλο της ΜΕΘ του νοσοκομείου, δε γίνεται χρήση της ως κατασταλτικό φάρμακο πρώτης επιλογής δ] από το φαρμακείο του νοσοκομείου δεν έχει εκτελεστεί καμία συνταγή με τη συγκεκριμένη ουσία στο όνομα του θύματος, όσο νοσηλευόταν εκεί και ε] κατά τις προσπάθειες ανάνηψης και κατά τη διασωλήνωσή του δεν έγινε χρήση της, καθώς το παιδί δεν πληρούσε καμία ένδειξη χορήγησης οποιουδήποτε κατασταλτικού φαρμάκου» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση του ζευγαριού
Ο εισαγγελέας αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση του ζευγαριού περιγράφοντας την γνωριμία τους το 2013 σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. «Προφανώς γοητευθείσα από την παρουσία του, η κατηγορουμένη τον αναζήτησε άμεσα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, μέσω του οποίου επιχείρησε να γνωριστεί μαζί του.(…) Αμέσως με την έναρξη της σχέσης τους η κατηγορουμένη έμεινε έγκυος, ενόσω δε αυτή τελούσε στον 8° μήνα της κύησης το ζεύγος τέλεσε πολιτικό γάμο στην Πάτρα την 20-09-2013. Ένα μήνα μετά θαφέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα λάβει στη συνέχεια το όνομα Τζωρτζίνα» αναφέρει ο κ. Νουλης συμπληρώνοντας ότι αργότερα γεννήθηκαν και απεβίωσαν αλλά δυο παιδιά, η Μαλένα και η Ίριδα.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «χαλαρότητα από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss