Σακίρα: Αγκαλιά με τους γιους της – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα φιλιά Πικέ με την ερωμένη του

Η Σακίρα αγκαλιά με τους γιους της και ο Πικέ με την 23χρονη νέα του σύντροφο

Η Σακίρα απόλαυσε λίγο χρόνο με τους γιους της την περασμένη Κυριακή, καθώς ο πρώην σύζυγός της εμφανίστηκε δημόσια με τη νέα ερωμένη του.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν η Κολομβιανή σταρ αγκαλιάζει τα αγόρια της, Μίλαν, εννέα ετών, και Σάσα, επτά, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, ενώ ώρες αργότερα εμφανίστηκαν πλάνα με τον πρώην της, ποδοσφαιριστή της Ζεράρ Πικέ, 35 ετών, να φιλάει την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti.

Πηγή: TWITTER

Έξαλλη μετά τη δημόσια εμφάνιση του Πικέ με τη νέα του αγαπημένη

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Σακίρα φέρεται πως «άστραψε και βρόντηξε» μετά την εμφάνιση του Ζεράρ Πικέ με την 23χρονη ερωμένη του Κλάρα Κια Μαρτί, η οποία μάλιστα εργάζεται για λογαριασμό του, λένε οι «κακές γλώσσες»

Οι τρυφερές στιγμές του 35χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή με το νέο του «αμόρε», έκαναν τον γύρο του κόσμου σε ένα νέο βίντεο που τραβήχτηκε από το ισπανικό μέσο Socialite. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι ο Ζεράρ και η Κλάρα φωτογραφήθηκαν έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί στο φεστιβάλ Summerfest Cerdanya στην Καταλονία – τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους.
Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Πικέ
Η νεαρή φοιτήτρια εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες για την εταιρεία του Πικέ με την επωνυμία Kosmos, στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων. Μια πηγή είπε στη Sun: «Ο Ζεράρ και η Κλάρα βλέπονταν εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια που εργάζεται και για εκείνον στο γραφείο του, διοργανώνοντας εκδηλώσεις. Παραμένουν σιωπηλοί για τη σχέση τους, αλλά όλοι οι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει».

«Κάποιοι τους βοήθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιο μυστικό, «χτενίζοντας» τους λογαριασμούς της Κλάρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να βρει φωτογραφίες της. Αυτό και μόνο κάνει το περιβάλλον του να πιστεύει ότι είναι πραγματικά πολύ σοβαρά μαζί της».
Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν το τέλος της 11χρονης σχέση τους τον Ιούνιο. Έχουν μαζί δύο γιους, τον Μίλαν, 9 ετών και τον Σάσα, δύο χρόνια μικρότερο. Η Ισπανίδα παρουσιάστρια Laura Roige είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη, είναι προφανές ότι υπάρχει σχέση. Έχω δει πολλή αγάπη, θα πονέσει πολύ τη Σακίρα, γιατί αυτός είναι ένας Ζεράρ Πικέ που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι με την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss