Sakura: Ιαπωνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς – FleetNews

Νέα βράβευση για το αμιγώς ηλεκτρικό μίνι όχημα Nissan Sakura, που ανακηρύχθηκε Ιαπωνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022-2023.
Πρόκειται για την έκτη φορά που η Nissan κερδίζει αυτό το βραβείο. Το Sakura κέρδισε επίσης το βραβείο Kei Car of the Year, ειδική διάκριση για την κατηγορία των μίνι οχημάτων. Επιπλέον, το SUV X-Trail κέρδισε το βραβείο Technology Car of the Year.
Η κριτική επιτροπή επέλεξε επίσης τα Sakura, Fairlady Z και X-Trail στη λίστα με τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς. Η λίστα ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο, μετά τον πρώτο γύρο επιλογής. Έχουν περάσει 21 χρόνια από την τελευταία φορά που η Nissan είχε τρία οχήματα στη λίστα με τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα.
Sakura: Ιαπωνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς
Το Sakura EV ανεβάζει ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των mini οχημάτων, καθώς προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή και θα συμβάλει στη διάδοση των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ιαπωνία.. Ο ευέλικτος χειρισμός του και η ακτίνα στροφής των 4,8 μέτρων, επιτρέπει στον οδηγό του να εκτελεί γρήγορους ελιγμούς με ευκολία. Παρά το μέγεθός του, το Sakura διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό και μεγάλη αυτονομία, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις, στην εργασία  και τα ψώνια. Διαθέτει επίσης το ProPILOT Park, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει το παρκάρισμα και να κάνει την οδήγηση πιο ευχάριστη.
Επιπλέον, η κριτική επιτροπή του θεσμού  αξιολόγησε πολύ θετικά  τον χειρισμό και τη δυναμική του απόδοση, που ξεπερνά αυτή των συμβατικών μίνι οχημάτων. Η τεχνολογία ασφαλείας αξιολογήθηκε επίσης καλά, με υψηλές βαθμολογίες για το 360° Safety Assist (σύστημα υπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss