Σαλμάν Ρουσντί: Αυτή είναι η ποιήτρια που τον στήριξε μετά την επίθεση με μαχαίρι

Σαλμάν Ρουσντί: Η ποιήτρια που βρίσκεται στο πλευρό του συγγραφέα εδώ και χρόνια. Στήριγμα μετά την επίθεση με το μαχαίρι

Μια ποιήτρια 32 χρόνια μικρότερη από τον Σαλμάν Ρουσντί που τον βοήθησε να γίνει καλά στην υγεία του μετά την επίθεση που δέχθηκε.
Η Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς, 43 ετών, κάποιες εβδομάδες πριν την επίθεση που δέχθηκε ο συγγραφέας ήταν μαζί του σε ένα Ιταλικό Κάστρο του 15ου αιώνα απολαμβάνοντας τα ρομαντικές στιγμές.

Η γυναίκα που διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή, επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι πέρασε μαζί δεκαοκτώ ημέρες μαζί στο Civitella Ranieri στο Κάστρο της Ούμπρια τον τελευταίο μήνα, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο Σαλμάν αρνήθηκε την προσφορά της να του προσφέρει ασφάλεια.
«Τον ρώτησα αν είχε οποιαδήποτε ανησυχία για την ασφάλεια, καθώς μπορούσα να ζητήσω από τους καραμπινιέρους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μας ή να είναι παρών στην είσοδο, και είπε, “Απολύτως όχι, αυτό ανήκει στο παρελθόν μου”».

Μάλιστα η διοργανώτρια αποκάλυψε ότι το ζεύγος έδωσε κοινή ομιλία στο κάστρο.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε ο Σάλμαν και η ποιήτρια άρχισαν να είναι ζευγάρι και να ανθίζει ο έρωτάς τους. Ο λογαριασμός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει φωτογραφίες του ζεύγους από εκδηλώσεις που ξεκίνησαν το 2017 αλλά και στα 72α γενέθλιά του στο Λονδίνο.
Έχουν φωτογραφηθεί μαζί και σε λογοτεχνικές εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, τον τελευταίο χρόνο.

Τελευταία σύζυγός του Σάλμαν Ρουσντί ήταν η Παντμά Λάξμι, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο με την οποία χώρισε το 2007.

Η 43 ετών ποιήτρια και νυν σύντροφος του Ρουσντί στο πρώτο βιβλίο που δημοσίευσε με ποιήματα και φωτογραφίες το 2020, ευχαρίστησε χωρίς να φανερώνει τον σύντροφό της γράφοντας «Η όμορφη και εξαιρετική αγάπη μου, S.».
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επίθεση αρνήθηκε να σχολιάσει ωστόσο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, σε ένα χωράφι με ηλιοτρόπια και έγραψε «Το να μαζεύουμε κάθε δύναμη και πληγή μας δίνει η αγάπη. Αφήστε με να έχω δέος».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss