Samsung Galaxy S8: Προβλέψεις για specs και πωλήσεις

Σε όσους ασχολούνται με την τεχνολογία, το όνομα Ming-Chi Kuo ίσως είναι γνωστό. Πρόκειται για τον αναλυτή της KGI Securities, γνωστός για τις έγκυρες πληροφορίες που δίνει σχετικά με την Apple.

Αυτή τη φορά αναφέρεται στο πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S8 κάνοντας τις εκτιμήσεις του τις οποίες γνωστοποιεί στους επενδυτές. Αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στην ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι η 21η Απριλίου. Αρχικά οι φήμες έλεγαν ότι η κυκλοφορία θα γίνει στις 21 Απριλίου, στη συνέχεια άλλαξε για 28 Απριλίου, αλλά ο Kuo επαναφέρει την πρώτη ημερομηνία.

https://www.youtube.com/watch?v=Jb519lVljwA

Ο Kuo εκτιμά ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S8 με οθόνη 5.8 ιντσών και το Galaxy S8 Plus 6.2 ιντσών, στις 29 Μαρτίου. Και τα δυο μοντέλα θα διαθέτουν οθόνη 2960×2400 WQHD+ OLED, μπαταρία 3000mAh και 3500mAh, αντίστοιχα.

Τα Samsung Galaxy S8 που θα πωλούνται σε ΗΠΑ, Ιαπωνία και Κίνα, εκτιμάται ότι θα φορούν επεξεργαστή Snapdragon 835, ενώ Ευρώπη και οι υπόλοιπες περιοχές θα πάνε σε Exynos 8895. Στις περισσότερες περιοχές θα φορά μνήμη RAM 4GB ενώ σε Κίνα και Κορέα αναμένεται και έκδοση με 6GB RAM.

https://www.youtube.com/watch?v=DTqnzSzLZxQ

Οι εκτιμήσεις του για τις πωλήσεις είναι ότι θα μοιραστούν 6:4 μεταξύ Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus. Οι συνολικές αποστολές μέσα στο 2017 προβλέπεται ότι θα είναι γύρω στα 40-45 εκατ. κομμάτια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι πιο κάτω από τα 52 εκατ. του Samsung Galaxy S7 το 2016. Επισημαίνεται ότι εξαιτίας της αποτυχίας του Note 7, το S7 ήταν η μόνη ναυαρχίδα της Samsung πέρσι.

Τέλος, σήμερα διέρρευσε και μια ακόμη εικόνα hands-on από το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy S8.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss