«Σασμός»: Αλλαγή στην ημέρα προβολής – Όλες οι εξελίξεις

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Ο «Σασμός» προβάλλεται, εδώ και δύο σεζόν, και σπάνιες είναι οι φορές που έχουμε δει τη σειρά να μετακινείται. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όμως, θα δούμε μία αλλαγή στον προγραμματισμό του. Συγκεκριμένα, το σίριαλ θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη στις 21.00. Έτσι, θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό με πέντε επεισόδια και όχι με τέσσερα όπως συνήθως.
Κατά τη διάρκεια αυτών, οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές.

Ο Αστέρης, ο Μαθιός, ο Παύλος και η Αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Άγγελου, πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ, ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.
Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό και όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της, ενώ ο Αστέρης θέλει να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ. Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Νικηφόρο και τη Νάντια. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση, ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

Η Νάντια αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανώλη, ο οποίος θα προβεί σε μια παράτολμη κίνηση για να βοηθήσει την οικογένειά του. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Η γιαγιά Ειρήνη, παράλληλα, με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανώλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να βοηθήσει την οικογένειά του. Παράλληλα, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στον καινούργιο της χώρο. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς. Η Άσπα ζητά συγγνώμη από τον Μύρο, ενώ ο Παντελής δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του.
Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό, ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος και ο Μανώλης είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss