Σασμός – Spoiler 12/10: Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε τους γάμους που θα γίνουν στη σειρά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε λεπτομέρειες για την πορεία της σειράς «Σασμός».

Ο πρωταγωνιστής Αστέρης από τη σειρά «Σασμός» κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (12/10) έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για το έργο που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Ο Ορφέας Αυγουστίδης επεσήμανε πως στη σειρά θα γίνουν τέσσερις γάμοι.
«Στον δρόμο πολλές φορές με φωνάζουν Αστέρη, ιδιαίτερα τα παιδιά», είπε. «Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει;» ανέφερε στην κάμερα του «Happy Day».

O ηθοποιός που υποδύεται τον «Αστέρη» στη δραματική σειρά του Alpha αναφέρθηκε στην πορεία του χαρακτήρα του στη σειρά και εξήγησε πως οι επιλογές του Αστέρη από εδώ και στο εξής δεν θα είναι, απαραίτητα, για το καλό του.
«Ο Αστέρης σαν ιδιοσυγκρασία, μπορεί να κάνει έναν δεσμό, όπως έκανε η Αργυρώ, μόνο για να τιμωρήσει τον εαυτό του. Θα επέλεγε να κάνει μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε κι άλλο. Βρίσκεται σε μια σκοτεινή περιοχή, δεν έχει απαλλαγεί από τις τύψεις. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω. Όποια επιλογή και αν κάνει, δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά για να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ αλλά δεν μπορεί να πιαστεί από κάτι άλλο, γιατί όλα δίπλα του διαλύονται. Τα μέλη της οικογένειάς του διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποίο ο ίδιος δεν μπορεί να αποδεχθεί», δήλωσε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως θα γίνουν τέσσερις γάμοι στη σειρά, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι «ματωμένοι».

Το μόνο επεισόδιο που είδε live ήταν το πρώτο του «Σασμού». Τα υπόλοιπα, όπως τόνισε τα παρακολουθεί στο web, λόγω θεατρικών και άλλων υποχρεώσεων.
«Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί», είπε κλείνοντας ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00
Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Ποια σειρά «έχασε» νούμερα και ποιες βρέθηκαν στην κορυφή
Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη
Η Άσπα του Σασμού αποκάλυψε ότι έχασε τους δυο γονείς της σε ηλικία 62 και 64 ετών


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss