Σασμός spoiler 20/9: H Αργυρώ στο σπίτι των Σταματάκηδων – Tι λέει ο Μαθιός μετά τη σύλληψη του

Η σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ο «Σασμός», επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 με τη νέα σεζόν η οποία φέρνει μαζί της συγκλονιστικά επεισόδια.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 η τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Η επιτυχημένη σειρά επέστρεψε με ανατροπές αφού ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής καλύφθηκε με «μαύρο πέπλο» όταν αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον γαμπρό.
Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία καθώς ο Μαθιός κατηγορείται ως βασικός ύποπτος και συλλαμβάνεται για φόνο του Άγγελου Βρουλάκη. Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση. Οι καλεσμένοι έμειναν «παγωτό» αφού δεν περίμεναν με τίποτα μια τέτοια εξέλιξη.

Η νύφη «έμεινε σύξυλη» στα σκαλιά της εκκλησίας καθώς είδε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της να παίρνει δυσάρεστη τροπή. Ο γιος της, ο Νικηφόρος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την αργοπορία του Μαθιού και το λόγο που δεν εμφανίστηκε στην εκκλησία και στη συνέχεια επικρατεί πανικός.

Spoiler Σασμός 20/9: Η Αργυρώ στο σπίτι των Σταματάκηδων

Εκτός ορίων και γεμάτη θυμό για την δολοφονία του Άγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο. Παράλληλα ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στη Στέλλα, για την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Μαθιό.
Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπα-Μιχάλη. Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση.
Ο μεγάλος φόβος του παπα- Μιχάλη ξυπνά: Η άφιξή αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον…

Σχετικές ειδήσεις
Σασμός Spoiler: Όλες οι εξελίξεις του δεύτερου κύκλου – Δίψα για εκδίκηση και ένας μεγάλος χωρισμός
«Σασμός»: Ακούστε το νέο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου – Στο κλιπ συμμετέχει ο Στέλιος Μάινας
Σασμός: Ο «Μαθιός» μιλά για τα νέα επεισόδια – «Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Άγγελου»
Σασμός – Μαρία Τζομπανάκη: Η καπετάνισσα επιστρέφει


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss