Σεπόλια: Δεν αρκεί να καταριόμαστε τους παιδοβιαστές

Ας κάνουμε ένα διάλειμμα από την δικαιολογημένη οργή μας και ας σκεφτούμε για μια στιγμή τι κοινό έχουν όλα τα θύματα αυτών των κυκλωμάτων.

Όλα όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα για την υπόθεση των Σεπολίων (ειρωνικό το πόσο εύκολα η επικαιρότητα γυρίζει πίσω στην αθλιότητά της μια περιοχή που κόπιασε τόσο πολύ για να γίνει η γειτονιά του Γιάννη και όχι το υποβαθμισμένο προάστιο του Δήμου Αθηναίων) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και όπως συνήθως συμβαίνει με τα παγόβουνα, δύσκολα θα μάθουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Η κοντή μας μνήμη, που κονταίνει ακόμα περισσότερο όσο καταναλώνουμε αποτρόπαιες ειδήσεις, δεν μας επιτρέπει να ασχολούμαστε με όλες τις παρόμοιες υποθέσεις grooming, trafficking και βιασμών με χρηματική εκμετάλλευση. Αν σκαλίσουμε λίγο στο πίσω μέρος της μνήμης μας θα θυμηθούμε ότι κάθε τέτοια παρόμοια αποκάλυψη, συνοδευόταν από τη φράση «ελέγχεται η πιθανότητα κυκλώματος πίσω από την υπόθεση». Προφανώς και υπάρχει κύκλωμα όταν υπάρχει μια «ατζέντα» με 213 ονόματα και δεν είναι απαραίτητα το κύκλωμα που νομίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss