Σεπόλια: Για νέα συμπληρωματική κατάθεση θα κληθεί η 12χρονη

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια. Το θύμα αναμένεται να κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Για νέα, συμπληρωματική, κατάθεση αναμένεται να κληθεί ίσως και εντός της ημέρας η 12χρονη που βιαζόταν στα Σεπόλια. Η νέα κατάθεση κρίνεται κομβικής σημασίας καθώς η 12χρονη θα κληθεί πιθανότατα να δει φωτογραφίες ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί ώστε να αναγνωρίσει ποιοι από αυτούς ασέλγησαν επάνω της.
Οι πιθανές αναγνωρίσεις θα σημάνουν άμεσα και νέο κύκλο συλλήψεων.

Ενδελεχής έρευνα για τον Ηλία Μίχο
Ενδελεχή έρευνα στο παρελθόν του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, πραγματοποιούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τόσο σε επίπεδο μαρτυριών όσο και σε επίπεδο ηλεκτρονικών ιχνών, από επαφές αναρτήσεις, επικοινωνίες, ακόμη και τραπεζικά εμβάσματα, προκειμένου να διαπιστωθεί από πότε η 12χρονη από τα Σεπόλια ξεκίνησε να ζει τον εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου.

Η «βεντάλια» των ερευνών ξεκινά σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ πριν τον Απρίλιο του 2022, όπως αρχικά εκτιμήθηκε πως ξεκίνησε το μαρτύριο της 12χρονης.Τα δύο πακιστανικά κινητά που κάποιοι έδωσαν στη 12χρονη μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss