Σεπόλια – Η απολογία της μάνας: Του είχα εμπιστοσύνη

Σεπόλια: Την αγάπη της για τα παιδιά της διατράνωσε στην απολογία της ενώπιον της 33ης ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που προφυλακίστηκε για διακεκριμένη μαστροπεία. 

Η 37χρονη υποστήριξε ότι φρόντιζε τα παιδιά της, ότι είχε εμπιστοσύνη στον Ηλία Μίχο, αλλά και πως μόλις έμαθε τι συνέβαινε στο παιδί της οδηγήθηκε στην αστυνομία. «Η κόρη μου πήγαινε στο σχολείο κανονικά και το μεσημέρι την έπαιρνα εγώ από το σχολείο μαζί με τα αδέρφια της ή όταν δούλευα εγώ πήγαινε ο πατέρας της. Η κόρη μου πήγαινε στο μαγαζί του Μίχου όταν την φώναζε μετά το ολοήμερο σχολείο, μπορεί να ήταν και τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εγώ είχα πάντα επικοινωνία με το παιδί όσο ήταν στο μαγαζί του. Δεν το είχα ανεξέλεγκτο το παιδί» ανέφερε η 37χρονη.
Η ίδια υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι αν το γνώριζε «θα του έχει βγάλει τα μάτια», αλλά επρόκειτο για έναν άνθρωπο στον οποίο είχε εμπιστοσύνη. «Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς, ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στην γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη. Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του».

Η μητέρα επαναλάμβανε κατά τη διάρκεια της απολογίας της ότι λατρεύει τα παιδιά της και πως αυτό είναι αμοιβαίο. «Όλες αυτές τις ημέρες μιλάω κάθε ημέρα με τα παιδιά μου και τα παιδιά μου κλαίνε και με ζητάνε. Δε φταίω σε τίποτα, θα αυτοκτονήσω χωρίς τα παιδιά μου. Κοιμόμουν αγκαλιά με τα παιδιά μου. Όλα τα παιδιά μου τα αγαπάω και με αγαπάνε κι αυτά. Να το ήξερα ότι βιάζουν το παιδί μου και να καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια; Ένα μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω. Από το τμήμα ανηλίκων μου είχαν πει να μην …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss