Σεπόλια: Η μεθοδική δράση του προαγωγού Μίχου– Πώς έκλεινε τα ραντεβού

Σεπόλια: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για το πώς ο Μίχος κανόνιζε με κάθε λεπτομέρεια τα ραντεβού της 12χρονης

Νέα σοκαριστικά μηνύματα έφερε στο φως το Mega που αποδεικνύουν πώς ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όχι μόνο γνώριζε για τις συναντήσεις βιασμού της 12χρονης αλλά και πως ήταν εκείνος που τις κανόνιζε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο 53χρονος κατηγορούμενος φέρατια να είχε πολλές ώρες της ημέρας το κινητό της 12χρονης και κανόνιζε τα ραντεβού.
Μηνύματα messenger Μίχος – 12χρονης

12χρονη: Πού είσαι; (14.05)
Ηλίας: Κοιμάσαι; (17:31)

12χρονη: (Δεν απαντά)

Ηλίας: Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από το Instagram…για ραντεβού κατάλαβα. (17:35)
Ο Μίχος επιχειρούσε να βγάλει όσα περισσότερα μπορούσε από τις συναντήσεις της μικρής, ζητώντας ενίοτε 60 και 70 ευρώ από τους παιδοβιαστές.
«Κάποιοι λέγανε «όχι, είναι πολλά» και λέγανε «πενήντα». Ο Μίχος ζητούσε εξήντα, κάποιες φορές και εβδομήντα και εκείνοι απαντούσαν “όχι, είναι πολλά, πενήντα”» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.
«Δεν κρατούσα ποτέ χρήματα, τα έπαιρνε όλα ο Μίχος. Μόνο όταν δούλευα μου έδινε τα δέκα ευρώ που καθάριζα» προσθέτει η ανήλικη.

Με δεύτερο κινητό προτού γνωρίσει τον Μίχο
Τα ραντεβού κλείνονταν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μέσω Blindchat, Viber ακόμα και τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Μίχος είχε αγοράσει στη μικρή μέχρι και I-phone με την μητέρα της να ισχυρίζεται πως ούτε τότε τον υποψιάστηκε.
«Την συσκευή I-phone την είχε κάνει δώρο ο Μίχος στην κόρη μου για τα γενέθλια της φέτος τον Αύγουστο πριν φύγει για τις διακοπές της στην Λευκάδα. Απ’ ότι μου είχε πει η κόρη μου είναι παλιά η συσκευή μεταχειρισμένη που είχε αγοράσει ο Μίχος από Πακιστανό» έχει δηλώσει η μητέρα της 12χρονης.
Κι ενώ το I-phone το απέκτησε μόλις τον περασμένο Αύγουστο, η 12χρονη κυκλοφορούσε με δύο κινητά από τα Χριστούγεννα του 2021!
«Από τα Χριστούγεννα του 2021 η κόρη μου πήρε μόνη της και δεύτερη κάρτα. Μαζί μιλούσαμε στο πρώτο κινητό της. Τον δεύτερο αριθμό, όπως μου είπε, τον είχε πάρει για μιλάει με την θεία της στη Λευκάδα μέσω what’s up» συμπληρώνει η μητέρα.
Τα ραντεβού και το σημείο συνάντησης
Όπως όλα δείχνουν, ο Ηλίας Μίχος είχε τον πλήρη έλεγχο πάνω στην μικρή. Της υπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss