Σεπόλια: Ισχυρισμός του 42χρονου παιδοβιαστή – «Εκείνη με προκαλούσε»

Αποτροπιασμό προκαλούν οι ισχυρισμοί του 42χρονου παιδοβιαστή Γιάννη Σοφιανίδη, ο οποίος ενώ γνώριζε την ηλικία της 12χρονης συνευρέθηκε μαζί της πάνω από δύο φορές. Μάλιστα, χωρίς καμία ντροπή της είχε μιλήσει για τα παιδιά του.

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει η νέα κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, ενώ οι μιλούν με τους παιδοψυχολόγους που την παρακολουθούν το παιδί.
Η 4η κατάθεση του παιδιού, αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες και να «κλειδώσει» μια σειρά από συλλήψεις. Η αστυνομία έχει ήδη έτοιμα 10 εντάλματα και θα καλέσει τη μικρή να αναγνωρίσει πρόσωπα μέσα από φωτογραφίες που θα της δείξουν.

Θα γίνει μια προσπάθεια να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η συμμετοχή του καθένα ξεχωριστά, με τους αστυνομικούς να επαναλαμβάνουν ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση φρίκης θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
Νεότερα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως προκαλούν οργή. Συγκεκριμένα, ο 42χρονος παιδοβιαστής Γιάννης Σοφιανίδης, ισχυρίστηκε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν.

«Μία ημέρα με πήρε τηλέφωνο από ένα ψιλικατζίδικο και μου είπε να συναντηθούμε και μόλις της είπα «δεν θέλω» και να σταματήσει, με εκβίασε και μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη», φέρεται να είπε ο 42χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.
Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022, συνευρέθηκε ερωτικά περισσότερες από μία φορές με την ανήλικη, της οποίας την ηλικία γνώριζε όπως και ότι ήταν θύμα εμπορίας ανθρώπων, ήτοι την παρέδιδε σε εκείνον ο Ηλίας Μίχος, αναφέρεται στο κατηγορητήριο.
Στην απολογία του ο Γιάννης Σοφιανίδης επιμένει πως δεν γνωρίζει τον Μίχο και πως τα χρήματα που έδινε κάθε φορά στη 12χρονη τα έπαιρνε η μητέρα της.
«Συναντηθήκαμε στο μετρό στα Σεπόλια και εκεί μου είπε να της δώσω τα 50 ευρώ, να τα πάει πρώτα στη μαμά της και να γυρίσει πίσω. Μόλις γύρισε την ρώτησα τι είπες στην μάνα σου για τα χρήματα και μου λέει «είπα ότι φροντίζω μια θεία». Μου είχε πει ότι έχει ανάγκη τα χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από την μητέρα της και έπρεπε να της τα επιστρέψει», είπε ο 42χρονος.

«Την μπλόκαρα αλλά με έβρισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss