Σεπόλια: Με τον… μισό ποινικό κώδικα κατηγορείται ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη

Επτά κατηγορίες -πολλές κακουργηματικές- αντιμετωπίζει ο 53χρονος που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια για περίπου πέντε μήνες.

Δικογραφία για όχι ένα και δύο αλλά επτά αδικήματα έχει σχηματισθεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά του 53χρονου καταστηματάρχη που φέρεται όχι μόνο να βίαζε αλλά και να εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής την άτυχη 12χρονη στα Σεπόλια.Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 53χρονος κατηγορείται για:

Βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση
Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση
Κατάχρηση ανηλίκου
Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων
Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας
Γενετήσια πράξη με ανήλικο
Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου

Παράλληλα και ο 42χρονος που έχει συλληφθεί κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια όπου ένας 53χρονος μαζί με έναν 42χρονο κακοποιούσαν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι και ο πρώτος την εξέδιδε στα social media.

Ο 53χρονος διατηρεί κατάστημα στην περιοχή και η μητέρα του κοριτσιού εργαζόταν εκεί και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δράστη. Σύμφωνα με όσα μάλιστα είπε στις αρχές η γυναίκα, ο άνδρας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Φέρεται μάλιστα να έστελνε η ίδια το ανήλικο παιδί της να βοηθάει στο μαγαζί.
Το ανήλικο παιδί ζούσε έναν εφιάλτη για πέντε ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss