Σεπόλια: «Σοκαριστική υπόθεση – Δεν έχει αναλάβει κανένας την ψυχολογική υποστήριξη της 12χρονης»

Συνεχίζονται εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού 12χρονης από 53χρονο στα Σεπόλια.

Συνεχίζονται εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού 12χρονης από 53χρονο στα Σεπόλια.
Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, ο άνδρας εξέδιδε το νεαρό κορίτσι, απειλώντας το, και σε άλλους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή μέσω προφίλ που έφτιαχνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κανόνιζε τα ραντεβού και εισέπραττε χρήματα.

Στην εκπομπή του MEGA Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλο, μιλώντας για «σοκαριστική υπόθεση».
«Είναι μια σοκαριστική υπόθεση, δεν έχω να πω πολλά γιατί βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης που είναι μυστική. Έχω δηλώσει παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας από τη μεριά της οικογένειας, που είναι συγκλονισμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ μίλησε για «ανυπόστατες φήμες για σκευωρία και πλεκτάνη εις βάρος του 53χρονου» και μια ογκωδέστατη δικογραφία 1.000 σελίδων «που πρέπει να μελετηθούν».

Στη συνέχεια η κα. Ταραχοπούλου έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από τα κανάλια μιλώντας για στοχοποίηση της ανήλικης.

«Έχω σοβαρό παράπονο από τα κανάλια. Η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί και δεν έχουν σεβαστεί τίποτα. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί, είναι γνωστή η ταυτότητά του, οι δημοσιογράφοι είναι όλη μέρα και όλη νύχτα έξω από το σπίτι της οικογένειας. Έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφία του παιδιού με πίξελ. Εμείς θα στείλουμε εξώδικο σε όλα τα κανάλια για να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα».
«Ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί ακόμα, εκμεταλλεύεται το παραμικρό σε βάρος του παιδιού. Πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία του παιδιού που βάλλεται από παντού. Αυτό που υφίσταται τώρα είναι δεύτερη διαπόμπευση. Κάνω έκκληση στα κανάλια και τους δημοσιογράφους να αφήσουν την οικογένεια στην ησυχία τους γιατί περνούν ένα βασανιστήριο», τόνισε η συνήγορος της οικογένειας.
Πάραλληλα η κ. Ταραχοπούλου επεσήμανε, πως μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί καμία κρατική υπηρεσία προκειμένου να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού. «Το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος από την κοινωνική υπηρεσία, από το κράτος, που θα μπορούσε να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού».
Σύμφωνα με την ίδια, την Δευτέρα υπήρξε μόνο μία τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του κοριτσιού για να την ενημερώσουν ότι έχει οριστεί παιδοψυχολόγος για να την εξετάσει.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss